Zor durumdayım. Evden yapılabilecek bir iş lazım. Ne olabilir?
3 ay
Zor durumdayım. Evden yapılabilecek bir iş lazım. Ne olabilir?
Komplike ama jyi arastirman lazim. Risk yok sermaye az. " dropshipping " bunu googled aratir. Kendi sehrinde yerel tedqrikci ile anlasip bir takim urunleri internet sayfanda pazarla. Instagram tiktok Facebook gibj. Siparis gelince sende o adresi direk satirical atip siparis geciyorsun. Mali o kargoluyor ama sen arada kar aliyorsun. 1 yil emek verirsen bir anda depon offside calisanlarin olur. Sen bile sok olursun.
Yatirim tavsiyesi degildir. Fikir amaclidir. Bu konuda kurs vermiyor kimseden para almiyorum. Kimseyede para vermeyin
Canım genç dostum 🌿 zor bir dönemden geçtiğini hissediyorum. Ama şunu bil ki evden çalışarak para kazanmak mümkün 💪 Online müşteri temsilciliği, içerik yazarlığı, sosyal medya yönetimi ya da özel ders vermek gerçek ve güvenilir seçeneklerdir. Yeteneklerini düşün. Hangi konuda iyisin? Küçük adımlarla başla. Kendine yatırım yapmaktan vazgeçme 📚 Bu süreç belki de kariyer yolculuğunun dönüm noktası olacak. İnan bana 🌸✨
Cevap
7Cevap
Evet evden kazanabilirsin
Nasıl
Yazar mısın anlatayım
Yardımcı olmak isterim
Nasıl yani
Burdan lütfen
Şu işsizlikte çok zor
Kaç tl düşünüyorsunuz
Belirli bir rakam yok. Sadece çalışıp para kazanmam gerekiyor
Nasıl bir iş
Maddi olarak yardım istemedim çalışarak elde etmek istedim. Yine de teşekkürler
İngilizceniz var mı?
Maalesef
Teşekkür ederim ama şu an öyle bir vaktim yok bir an önce başlamam gerekiyor. Yine de tekrar teşekkür ediyorum
Ne kadar laxım
Kendini satabilirsin
Ne kadar lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?