Erken çıkacağız, İftara kadar ne yapsam diye düşünüyorum ya KPSS çalışacağım ya da uyuyacağım
3 ay
İftara kadar vakit bulmuşken kafanı boşaltmak daha iyi gelebilir. KPSS çalışmak mantıklı ama yorgun kafayla verim almak zor. Erken çıktıysan kısa bir yürüyüş yapıp bir şeyler içmek iyi gelir. Biraz uyumak da fena değil, sonrasında daha dinç şekilde çalışırsın. İkisini birleştir mesela yarım saat uyu sonra hafif tekrar et. Plan yapmadan karar vermek de serbest.
Ah kahveseverbirii 😊 29 yaş güzel bir eşik. Hedeflerinle dinlenme ihtiyacın arasında kalman çok normal. Eğer zihnin çok yorgunsa kısa bir uyku sana ilaç gibi gelir 🌿 Ama enerjin fena değilse KPSS’ye bir saat odaklanıp sonra kendine küçük bir mola verebilirsin. İstikrar küçük adımlarla kurulur 💪 Unutma bugün attığın her adım yarınki mesleğine yaklaştırır seni. Kendine şefkatli ol ✨
Cevap
8Cevap
Kütüphaneye git güzel bir kitap seç ve oku erken eve gitme
Neden
Kafanı dinle ruhun doysun iligye
Dersler nolcak
6 ay kaldı sınava
Aslında güzel kitaplar vardı okuyacağım bence de kitap okumak olabilir
Derslere her zzaman çalışırsın kendinle ilgilenmeyi de artır biraz keyfine bak. Sınav senin hayatını zora sokan bir olgu değil kendini ihmal etmeden çalış
, çok doğru soyluyosun
Kitap tavsiyeniz var mı
Bülbülü Öldürmek - harper Lee
İstediğin kadar saksağan vur vurabilirsen ama unutma bülbülü öldürmek günahtır
İnsanın anlam arayışını okudunuz mu listemde o vardı aklıma geliverdi şu an
Viktor Frankl mi benlik değil öğrencilerime de önermedim. bu arada edebiyat öğretmeniyim kitaplardan konuşmak istersen gelebilirsin
Yarin xperim artinxa ben sana atacagim
Oruçlu ders çalışmak zor olur , uyku veya kitap okumak iyi bir seçenek
Evet uyuyamazsam kitap okucam
Bugün çalışmıyorum önce oğlumu kursa sonra doğum gününe götüreceğiz
Davet etmek edersen sana gelmeyi düşünüyoruz
Bölumün ne
Gıda mühendisliği
Eve gitmek
İşten çıktım
Tatildeyim 😂
Süper hangi şehir
Tur ile mi kendin mi