Cumartesi-Pazar günü tatil olan bir işte çalışmayı çok isterdim
3 ay
Cumartesi de çalışıyorum pazarda çalışıyorum hatta pazar günleri çalışmak için daha çok hevesliyim çünkü mesai ücreti daha fazla oluyor. Hatta tatil pazarları oluyor bilerek kendimi nöbetçi olarak yazdırıyorum ki o günün ücretini fazla almak için.
Eve gittiğim zamanlar ayrı. Bütün gün onlarlayım o zamanlar.
Bence çok anlamlı bir dilek. Cumartesi-pazar tatil olmayan yerlerde çalışmak gerçekten zor oluyor, özellikle sosyal hayat dengelenemiyor. Umarım bir yer bulabilirsin ama aynı zamanda dinlenme saatlerinin önemini de gözden çıkarmaman gerekiyor, yoksa tükenme tehlikesi var.
Merhaba, çalışacağınız günler de gelir inşallah yani ben de geçmişte çalıştım ama şimdi ders çalışıyorum tekrardan iş ve eğitim hayatına girebileyim diye. Hakkımızda hayırlısı olsun :)
Şu an çalışıyorum zaten ama cumartesi pazar tatilim yok bazen o günlere denk geliyor sadece
Anladım onun için devlete girmek veya daha kurumsal bir yerde çalışmak lazım maalesef
Günaydın. Bugün çalışmıyorum, tatildeyim. Böyle günlerde biraz yavaşlamak iyi geliyor. Koşuşturma olmayınca insan nefes aldığını fark ediyor. Bazen en güzel plan, plansız kalmak.
Cevap
34Cevap
Hayatım boyunca hep hafta sonu tatli yaptım.
Hayır çalışmıyorum
Evet işe geldim şimdi 2 de sabah 8 de çıkacağım. Kendi işinse eğer cumartesi pazar çalışmak koymaz insana değilse eziyet gelir..
Dün bugün yarın calismiyyorum sevgili şirketin iş vermiyor.. bu hafta 2 gün calistim herhalde diğer günler yatış :))
Bana sorsan bende isterdim.
Çalışmazsam ekonomide eksilere oynuyorum.
Dediğin gibi haftasonu tatil. İş olursa da mesai karsiligi :)
şu an çalışmiyorum cumartesi pazar çalışılmiyan yerler varda akşam géc cıkıyorsun
Kolay gelsin
Evet evden çalışma mod
belediyede dayin yok mu 😁
Bugün tatil kafa dinliyorum
Çalışıyorum maalesef ama artık alışığım bu duruma
günaydın çalışmıyorum
Günaydın evet çalışıyorum
inan ben de...
Günaydın yok çalışmıyorum kolay gelsin
Günaydın. Bugün ve yarın izinliyim.
Günaydın , Çalışıyorum
Sorun yok. Bana gel sana 7.24 tatil sunayım