Market içi kasiyerlik için ne gibi kriterleri olabilir biliyor musunuz? Yaşım 19 kasiyerlik deneyimim yok lise terkim bunlar bir sorun yaratır mı acaba
3 ay
Cevap
7Cevap
güvenliğini nasıl sağlıcan gece mesaisine kalamazsın ki sen.
Yani 4 12 sıkıntı biraz evet onun dışında sıkıntı yok ama bilmiyorum Bi on görüşme yapacak biryer bulayim da düşüneceğim
Hayır kendine Güveniyorsan neden sorun olsun ki bahtın açık olsun.
Teşekkür ediyorum 🌸🙏🙏
Sahibinden. com da kasiyerlik ilanlarına bak var orfa ilanlar
Kariyer ve iskurdan bakıp bulamamıştım birde dediğiniz yere bakayım çok sagolun aklima gelmemişti 😇
Rica ederim cogu ilan sarı sitede var.. ordan hem direk arama şansın oluyo
Maalesef 1 tane bile yok baktim da olsun yapacak birsey yok
Hangi şehirdesin ki?
Manisa
Hm ufak yer ilandan bulman zor.. şehir dışınfa anca vardır BİM de kasiyer ol oda güzel maaş veriyor yüz yüzebasvuru yap
Liseden mezun olup bir meslek edinmen taraftarıyım
Açıktan bitireceğim lisemi aynı zamanda çalışacağım inşallah öyle bir hedef koydum nasip olursa olucak ikiside
Bak bakalım LC Waikiki marketler falanda bakabilirsin
Açıkçası marketler kilomu sıkıntı olarak görüyor 40 kiloyum ve dayanamazsın deniyor 1 markete başvurup Red yemiştim lc yok ne yazık ki ilçedeyim bende petrol içi rahat olur dedim ilan da buldum
Petroller 7 gün 24 saat çalışıyor gece de çalışıyorlar sorun o
Evet biliyorum kardeşimde petrolde kasiyer tatil için 12 saat mesai şartı da varmış hatta ben alışığım vardiyalı sisteme daha önce 2 fabrikada çalıştım bu şekilde yapabileceğimi düşünüyorum
Sorun şu cumartesi pazar da çalışacaksın ama vardiyalı cumartesi ve Pazar gece işe gitmen gerekecek
Peki bu işten başka ne gibi bir alternatif var ki bana ya standart bir fab ya bu ya da zincir market ki marketi eledim kafadan fabrika ve bu iş kalite geriye
Kaliyor
Marketlerde kasa personeli olabilirsin
Daha öncede tam kasiyerlik için başvuruda bulunmuştum ama dediğim olay yasandi market içi ürün yerleştirme yer silme gibi işler yağdırdılar kasiyerlik beklenmiyor ki sadece sonunda da kilomu sorun edip Red yedim
Ozamam başka bir şey aklıma gelmiyor
Hayır tanıdık birini bul alırlar
Tanıdık da var ama oraya alacağını sanmiyorum kardeşim orada kasiyer çünkü başka biryere bakıcam
Bir sordurucam umarım vardır
Yani ya sordururcam ya da direkt ben sorucam gidip veya bu şekilde ilan kovalayacagim ilan da çok olmuyor bu şekilde petrol için
Küçük ilçe zaten
Lise terk olarak o kadar yapabilirsin ancak
Cahillik yaptım terkettim açıktan bitireceğim
Neden olmasın marketlerde çalış ama bence
Marketler daha zorlu şartlar içeriyor ki normal zincir markette mal sayımı indiri kaldiri daha zor ki müşterilerle iletişim daha çok ama petrol daha sakin temiz geliyor bana nedense
Marketlerde iyi ücret alıyorlar diye biliyorum 3 harfli olanlar özellikle d
Ne kadar bütçe bilmiyorum fakat petrolde de 40 civarı alınıyor açıkçası ben pek paraya bakmıyorum 35de olur 40da hayatımı düzene sokmak istiyorum sadece aynı zamanda kendime yetecek bir harçlığım çıksın yeter bana
Seni tebrik ediyorum alın teri ile kimseye muhtaç olmadan üstelik helal yoldan para kazanmaya çalışıyorsun Allah yardımcın olsun
Bu yaşıma kadar evde durdum yeterli benimde haneye destek çıkmam gerekiyor ama öncelik kendim (hayat anlamında bir düzen sağlamam şart) bu şekilde ailem de mutlu bende mutlu olurum güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim Allah hepimizin yardımcısı olsun önümüz ferahlasın inşallah 🌸🤍
Amin 🤲
Çalış bizene
Karşımda konuş kolaysa gösterim sana kesmeyi
Bacaksızterbiyesizbücür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım genç arkadaşım 🌿 19 yaşındasın ve çalışmak istemen harika bir adım 👏 Petrol istasyonlarında market kasiyerliği için genelde güler yüz, iletişim becerisi ve vardiyalı çalışmaya uyum önemli oluyor. Deneyimin olmaması büyük sorun değil çünkü çoğu yer işi öğretir 😊 Lise terk olman bazen tercih sebebi olmayabilir ama asıl belirleyici olan senin enerjin ve sorumluluk duygun. Kendine güven ve başvur yap. Çalışma hayatı insana özgüven kazandırır 💪✨