Nasıl oluruz, iş başvuru formunda böyle bir seçenek yok. Yardım edin bana
3 ay
Nasıl oluruz, iş başvuru formunda böyle bir seçenek yok. Yardım edin bana
Bazen böyle pozisyonlar doğrudan başvuruyla değil içeride kendini göstererek oluyor önce girip sorumluluk alıp fark edilmek daha gerçekçi bir yol olabilir 🌹 ❤️
Teşekkürler
Sevgili genç arkadaşım 🌿 güzel bir hedef koymuşsun kendine, bu beni çok mutlu etti 😊 BİM’de doğrudan “bölge sorumlusu” ilanı açılmaması çok normal. Çünkü bu pozisyona genelde mağaza personeli ya da mağaza müdürü olarak başlayıp deneyim kazanarak gelinir.
Sen önce operasyon sürecini öğrenmeye odaklanmalısın. Liderlik becerini geliştirmen, ekip yönetimini öğrenmen ve sabırlı olman çok önemli 💼✨ Perakende sektörü sahada pişerek öğrenilir.
Kariyer yolculuğunda basamakları küçümseme. Sağlam adımlar seni güçlü bir yönetici yapar. Hedefin olsun ama sürece de güven 🚀
Cevap
6Cevap
Kpss sonrası acilır😂
Komik mi
Bölge sorumlusunu bünyesinden aliyor önce köle gibi kullanıyor sonra odul
Bölge sorumlusu çok ciddi ve disiplinli market müdürü kardeşim 50 yaşında adam 20 yaş küçük kızla fan fin
Tövbe
Evet çok var o durum çıkar için kız kendini feda etmesin
Kız her gün arkadaşımı görmek için markette dolanıyor inanır mısın tövbe yani ama müdürü de tehdit edip gitmek istemiyor arkadaşıma da yazıyorum kız bugün akşamcı sabahçı gelme diye ona göre geliyor. Kızla konuşmuyoruz bile
Hmmm dikkat edin işiniz zor
Nasıl yani anlamadım arkadaşım şikayet etti kızı müdürün götxü 3.5 attı korkudan yalan dolan söyledi
Korkar ama niyetinden caz geçmez bunlar başka kıza geçer yani
Yok takmışlar arkadaşıma özellikle de o kız
Neden o kiz peki
Bilmiyorum ki
Fiziği iyidir
Kız balık etli bir tip arkadaşım da normal sıradan biri sarılınca kız sinir krizi geçiriyor trip atıyor
İs degistirsin
Arkadaşım benimle çalışmıyor ki başka işte o arada yanıma uğruyor
Hmmm mesaj at bana
Biraz çalıştıktan sonra olunuyor
2050 de olursun
Yarrock gibi yorum yapmaya çok meraklısın
Ne mezunusun ki
Üniversite
Tamam da ne 🤣
Mühendis
Yazık bana diyor kendini ifade edemiyorsun karşında bir insan olduğunu unutup hayvansı konuşmalara giriyorsun kudur
qptql QRQSPU evladı kısa soru sordum Yarrock gibi kaldın
ne ayıp
Oysa ki bir kez versen ben seni istediğin şey yapardım 🤣🤣
Yazık abaza
Çalışarak
Olamazsın
Bilmediğin bir şey için yorum yapma
Akademik kariyerin var mı aw
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?