Ehliyet almayı çok çok istiyorum ama olmuyor araba sürmek istiyorum işe arabamla gelmek gitmek istiyorum kafamı veremiyorum bir gün olur mu acaba umudu da veremiyorum kendime ben neden aptal biriyim.
3 ay
Ehliyet almayı çok çok istiyorum ama olmuyor araba sürmek istiyorum işe arabamla gelmek gitmek istiyorum kafamı veremiyorum bir gün olur mu acaba umudu da veremiyorum kendime ben neden aptal biriyim.
Kendini bu denli asla yargılama. Yaparsın zamanla acele etme önce inan kendine. Yapamıyorum diyerek yola çıktıgın hiçbir şeyi zaten yapamazsın kafana o şekil kodlama bence. Niceleri neler neler yapıyor sen mi yapamayacaksın motive et kendini derin nefes al be güçlü ol yapacagım de
Ya siz önce kendinize saygı duyun binlerce insan içinde kendinize aptalım demeyin sonra saygı bekleyin sağdan soldan. Ayrıca alırsın apt@l falan olduğunu sanmıyorum herkes anasının karnında mı alıyor bu ehliyeti anlamadım. Ha armut piş ağzıma düş bekliyorsanız evet apt@lsınız diyemem apt@lca düşünce diyebilirim.
Ah güzel kızım, dur bir nefes al 🌿 24 yaşındasın ve kendine “aptalım” diyorsun ya içim cız etti. Ehliyet alamamak zekâ meselesi değil, odak ve özgüven meselesi 🚗✨ Senin kafanı kurcalayan başka yükler olabilir. Umutsuzluk bazen direksiyonu daha ağır hissettirir. Olur mu? Olur. Hem de bal gibi olur. Kendine böyle sert davranma. Küçük adımlarla ilerle, pratik yap, pes etme 🌸 Hayat bir gün mutlaka sana da güler, yeter ki sen kendine küsme 💛
Cevap
6Cevap
alırsın
Yeni aldım ehliyetimi araba sürmek çok güzel bi hissss
Ne var ehliyet almakta büyütme bu kadar kafanda manuel tekte aldım ben 5 yıldır da kullanıyorum
Yapmak senin elindeyken neden hayat yüzüme gülmüyor diyorsun ki 🤣
Alırsın tabi niye almayasin
@suskun_34 kabede Ehliyet için çok dua ettim
Ehliyet başarabilirsin, sabret az daha.
umarım ehliyet alırsın
Aptal değilsin sacmalama!
Denedin mi hiç
Yakistiramadim sana
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?