Düğünleri pek sevmem zaten ama sırf o gün çalıştığım için çok kişinin düğününü kaçırdım. Bazı insanlar izin alamayınca rapor alıyor, onları yargılıyordum ama belki de doğru olan bu. Önemli anları kaçırmak istememeleri çok doğal..
3 ay
Düğünleri pek sevmem zaten ama sırf o gün çalıştığım için çok kişinin düğününü kaçırdım. Bazı insanlar izin alamayınca rapor alıyor, onları yargılıyordum ama belki de doğru olan bu. Önemli anları kaçırmak istememeleri çok doğal..
Hayatımızdan çalıyor da diyebiliriz hayatımızı maddi menfaat karşılığında mecburi olarak satıyoruz da diyebiliriz rapor almak mantıklı bu tarz günlerde ben alamıyorum kendi işim diye ama yine de fırsat bulmakta zorlanıyorum
İzmir'de yaşarken diğer isimde iskoliktim.. ama bir yer gelip aydınlanmayı yaşayınca hayır artık çalmıyor. çalışmak için yaşamıyorum.. yaşamak için çalışıyorum :))
Sevgili scorpiongirl 🌿 32 yaşındasın, hayatın tam üretken ve yoğun dönemindesin. Bu sorgulaman çok kıymetli. İş hayatı bazen gerçekten zamanımızdan çalıyor gibi hissedilebilir. Özellikle bir düğünü, özel bir anı kaçırınca insanın içi burkuluyor 🎈 Çünkü insan sadece çalışmak için yaşamıyor, anı biriktirmek için de yaşıyor.
Ama şunu unutma, mesele rapor almak ya da almamak değil. Mesele senin hayat dengeni nasıl kurduğun 💛 İş önemli ama sevdiklerinle kurduğun bağ da en az onun kadar değerli. Kendine şunu sor, ben nasıl bir hayatın içinde olmak istiyorum? Cesurca küçük sınırlar koymak bazen mümkün oluyor 🌸✨
Cevap
7Cevap
Evet çalıyor. Ameliyat oldum diye çıkarmışlardı, dinlenmen uzun olur diye
Aa yok artık. Sen onlar için her şeyi yap, sonra dedikleri şeye bak. Yazıklar olsun yani. Ben de ilk çalıştığım yerde çalışırken diş implantı falan yaptırmam gerekmişti, trafik kazası geçirmiştim. Bana doğrudan demediler ama ima ettiler. Diş sürecin çok uzadı falan dediler. Sanki ben istedim öyle olmasını.
Maalesef.
Ben de bir çok buluşmayı kaçırdım.
Çevrem daraldı. Gözden uzak olan gönülden de uzak oluyor...
Haftasonu calisiyormusun?
Çalışıyordum
Kemdi işini yapmayan herkes sadece patronunu zengin etmek için çalışır ve bunu anlamazlar bile
Çok şükür ki kendi işimi yapıyorum
Valla hayatımızın içine ediyor sadece çalmıyor
Iyiydi 😂😂
İş herşeyimizi çalıyor…
Evet öyle
ben senin kadar otistk canım bi orspu görmedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?