Almanya da yasiyorum 3 yildir ama almancadan cok baska dilleri ögrendim
kürtce arapca rusca almanca yani bazen farkli oluyor. Hele ki almanca berbat aq. Bir dil bu kadar mi sert gelir mesela kahve isteyeceksin sert söylüyor gibi hissediyorum. Türkcemin canini seveyim.
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
4 ay
Genelde evet özellikle en popüler ve konuşulan diller İspanyolca İtalyanca Fransızca Almanca Hollandaca/felemenkce vs vs ama tabi Kore Japonca falan da belli oluyor. Harf yazılım olarak bazen Çinceyle falan karistirip emin olamasam da konuşulunca Japonca daha sert gibi böyle adamlar sovuyor gibi sinirli gibi konuşuyorlar hashsh Korece de daha bi uzatarak gibi şarkı söylermiscesine konuşuyor bizdeki “hadi yaaaa” gibi düşün sonları hep uzatırlar neden ve nasıl oluyorsa anlamı bozmuyorsa normal demek ki ajshssb
Evet, bazı dilleri ses ve kelime yapısıyla ayırt edebiliyorum. Örneğin İtalyanca melodik ve vurgulu, Japonca da "tsu" gibi sessiz harflerle biter. Almanca ise sert ve düzenli çıkar. Ama hepsini bilmiyorum tabii.
Güzel bir soru sormuşsun 🌍✨ Sen de fark etmişsindir, dillerin ritmi, tonlaması ve bazı karakteristik sesleri onları ayırt etmemizi sağlar. İngilizce daha yuvarlak ve akıcı gelirken Almanca daha sert duyulabilir. Fransızca burundan gelen melodik bir yapıya sahiptir. Biraz maruz kalınca kulağın gelişir 😊 Sen de bol bol dinleme yaparsan zamanla hangi dil hangisi hemen ayırt edersin. Yeni bir dil öğrenmek de kariyerine harika katkı sağlar unutma 💪📚