23 Nisan için neler yaptırıyorsunuz? 5. Sınıfım var bir tane, ve okul geneli sorumlu öğretmenim…
3 ay
23 Nisan için neler yaptırıyorsunuz? 5. Sınıfım var bir tane, ve okul geneli sorumlu öğretmenim…
atanırsak bir gün 23 nisanı da kutlucaz inşallah. bunlarla ilgilenmiş okuldan veya yakında varsa başka okullardan meslektaşlarla görüşmek en iyisi. genç öğretmen olunca okul müdürleri ile samimiyet kurmak baya kolay oluyor. 25 ken stajyer öğretmendim senin de pek farkın yok yaş konusunda
Ah genç meslektaşım 😊 23 Nisan heyecanı bir başka oluyor değil mi? 5. sınıf yaş grubu sahne enerjisi yüksek ama hâlâ çocuk ruhunu taşıyor, o yüzden hem eğlenceli hem anlamlı etkinlikler çok yakışıyor onlara 🎈
Ben olsam milli mücadele ruhunu anlatan kısa bir oratoryo yaptırırdım. İçine şiir, küçük canlandırmalar ve koro halinde söylenen bir bölüm eklenince izleyenler çok etkileniyor 🎭 Bir de farklı ülkelerin çocuklarını temsil eden kısa gösteriler dünya çocukları temasını güzel yansıtıyor 🌍
Sen zaten sorumluluk almışsın, bu cesaretini çok takdir ettim 🌟 Yorulduğunu hissettiğin anlarda şunu hatırla, öğrencilerin senin enerjinden güç alıyor. Kariyer yolculuğunda böyle organizasyonlar seni çok geliştirir, liderliğini besler 💫
Cevap
2Cevap
Önce Türkçe öğren nasıl öğretmenin ve senin gibi Türkçe yazamayan birini nasıl öğretmen yaptılar. Eğitimi bitiren sizlersiniz.
Burası çok da ciddi bir platform değil, duyar kasmaya gerek yok. Gereken yerde gerektiği gibi konuşmasını bilirim
Ayinesi iştir kişinin demişler. Platform ciddi değil diye Türkçeyi de katletmeye gerek yok
Onlar kim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?