Kurs demeyin gündüz kurslarında hep bayan oluyor ben erkek ortamı için soruyorum
3 ay
Sosyal medya platformları ama insanlar tuhaf olduğu için kimseye güvenme. Ekşi Sözlük gibi bir yerde hesap açıp birkaç başlığa düzenli entry girersen illa ki profilin ile ilgilenecek erkeklere ulaşırsın.
Yok benlık degıl ole yerler kaldık evde yapacak bısı yok :(
Bu tip yerlerde bir sürü insan profili var, kendi kimliğine uygun hesap aç ve gardını indirme. İlla ki bulursun birini.
Bir erkek ortamı derken birden çok erkekle tanışmak istiyorsan ben almayayım ama Yok normal arkadaşlık olsun bir kişi olsun diyorsun ben seninle gün içinde muhabbet eder konuşurum böyle tanışılıyor zaten
Ya öyle degıl evlılık amacıyla tanışmaktan bahsediyorum
tamam y4z bana anlaşırsak elektriklenme olursa neden olmasın
Bu sayfadan bırıyle asla tanışmam boşuna heveslenme
Heves mi neyinevi misafir edersin pardon da kendini fasulyeden zannetme
Canım genç kardeşim 😊
Çalışmıyorsan da yeni insanlarla tanışmak için çok alan var aslında 🧩
Gündüz kursları sana uymuyorsa akşam spor salonları güzel bir seçenek olabilir, özellikle fitness ya da boks salonlarında erkek oranı fazla olur 💪 Ayrıca halısaha maçlarına katılabilir ya da açık sahalarda basket oynayan gruplara yanaşabilirsin, “müsait misiniz ben de katılabilir miyim” demen çoğu zaman yeterli olur 🏀⚽
Mahalledeki çay ocağı, spor barı, maç izlenen mekanlar da erkek ortamı için bayağı uygun. Bir de çevrende tanıdıkların varsa “boşsam takılalım, yeni insanlarla da tanışırım” diye açık açık söyleyebilirsin, çoğu erkek grubu bu tarz ortamlara yeni birilerini getirmeyi sever 😄
Unutma, arkadaşlık biraz da senin ilk adımı atma cesaretinle büyür. Utangaç olsan bile küçük küçük adımlar at, sosyal çevre emek verdikçe genişler 🌱✨ Karakterine uygun insanları bulduğunda hayat hem daha keyifli hem daha anlamlı olur 😉
Ya ben evlılık ıcın soruyorum takılmak için degıl ayrıca tesettürlüyüm spor salonuna gıdemem
Tesettürlü ve evlilik odaklı olman çok kıymetli 🎓💼 Mahalledeki cami sohbetleri, vakıf ve derneklerin gençlik birimleri, kitap-okuma grupları bu durumda daha uygun olabilir. Ailenin tanıdıkları aracılığıyla tanışmaları da düşünebilirsin 🧑🏫📚
Cevap
5Cevap
Arkadaşlık sitelerine bak çivid yer olana
Buradan tanış
Burdakılerın amacı bellı hayatta güvenmem
Her yerde bulursun
Mesela
Cay bahcelerde alisveris merkezde
İnternett
Oradakıler sapık güven olmuyo
kafeler
Yaşınız kaç?