Doping hafıza mı? Youtube mu? koçluk mu? Hangisi daha iyi yks sayısal öğrencisi için? açıklamayı okuyun öyle cevaplayın lütfen?

Merhaba 12. sınıf sayısal öğrencisiyim hedefim tıp. Benim Doping Hafızam var ve çok iyi ama ne yazık ki düzgün kullanamadım ve şu an YKS'ye 4 ay kaldı ve ben Doping Hafızayı düzgün kullanamadığım için çok üzgünüm. Dopingte kişiye özel hedefine göre program yapılıyordu ya da kişi kendisi hedefini seçip kendi programını yapabiliyordu ya da 45 gün AYT 60 gün TYT kamplarını seçebiliyoruz ama işte ben sürekli bir koçluk alıyordum yani 1 ay koçum oluyor 1 ay olmuyor sonra yine koçluk alıyordum. Hatta 2 hafta önce yeni koçluk aldım ama aklım Dopingte çünkü bütün koçlarım bana YouTube'dan ders yazıyor ve hal böyle olunca ben hiç Doping Hafızayı kullanamadım. Arkadaşlarım koçlarım hep YouTube'u öneriyorlar ben de o yüzden YouTube'dan ilerledim ama elimde Doping Hafıza gibi bir imkân da var. Ne yapacağım bilmiyorum ailem ya Doping Hafızayı ya koçu bırak dediler. Ben de ikisinin bir gitmediğini düşünüyorum. Ne yapacağım hiç bilmiyorum sizce gerçekten YouTube o kadar iyi mi? Sizce Doping Hafıza gerçekten hedefimizi az bir zaman kalsa da kazandırmak için yeterli mi? Siz olsanız ne yapardınız?
Doping hafıza mı? Youtube mu? koçluk mu? Hangisi daha iyi yks sayısal öğrencisi için? açıklamayı okuyun öyle cevaplayın lütfen?