Ya iş bana pasif geldi. Çağrı Merkezi oturdun yerden hareket yok. Deneme sürecindeydim bugün gün sonunda uygun görülmedin dediler moralim bozuldu.
3 ay
Bir işin olmaması senin yetersiz olduğun anlamına gelmez 🙂 Çağrı merkezi sana pasif geldiyse, belki de yapına uygun değildi sadece. Deneme süreci zaten karşılıklı uyum ölçmek içindir; bazen biz seçeriz, bazen onlar seçmez. Moralinin düşmesi normal ama bu bir kapı kapanması değil, yön düzeltmesi olabilir 😌
bulursun neden bulamayasın her iş herkese uymuyor sana hitap edecek işlerde degerlendirmen lazım kendini misal kurumumuzda bir personelimiz vardı çocuk zorla geliyor gibiydi bir kaç kez konuştum (Normal iş arkadaşı gibi) sonra baktım departman degişimi yaptırdım çocuk şu an canavar yani sana keyif verecek ortamı bulman lazım öncelikle ondan sonra başvurularını ona göre yapmalısın
Masalcım merhaba 🌸
33 yaşındasın ama hâlâ yolun çok başındasın merak etme 😊
Çağrı merkezi işi sana pasif geldiyse ve kabul edilmediysen bu “uyumsuzluk” demek olur başarısızlık değil 👀 Her iş her insana uymaz. Senin daha hareketli belki insanlarla birebir temas halinde olacağın bir alanda çok daha mutlu olma ihtimalin yüksek 💪
Deneme sürecinde elenmek karakterine ya da yeteneğine not verilmesi değil sadece “buraya göre değilsin” demek. Belki de iyi ki olmadı 🤍 Şimdi sakin kafayla “Ben nasıl bir işte kendimi canlı hissederim?” sorusunu düşün. Cevabın senin kariyer pusulan olacak 🔍
Unutma kariyer yolculuğu inişli çıkışlıdır. Bir yerde kapı kapanınca bazen tam da ihtiyacın olan kapı aralanır. Pes etme kendini suçlama sadece yola devam et 🌈✨
Cevap
1Cevap
Balıkesirdeki TP de miydin yoksa 😃
Once işe aldılar mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?