Ablama üzülüyorum vazgeçmiş işten hayatından ona nasıl yardım edebilirim. Gerçekçi bakıldığında zor mu.
3 ay
Ablama üzülüyorum vazgeçmiş işten hayatından ona nasıl yardım edebilirim. Gerçekçi bakıldığında zor mu.
ahkam kesmek bize düşmez insanlar neden o yaş demek de kımsenın yaşadıklarını ne ile mücadele ettiğini bilmiyoruz. bu nedenle neden geç olsun kı mezarda geç olur evet. hayatımızda her zaman dönüm noktaları olur önemli olan tespit etmek devam etmek. Eksiklerimizi ve onlara nasıl yol buluruz dıye dusunmek ve uygulamak. albert enisten bile 1000 tane yol denedi
Bırakın cok üstüne gidip baskı yapmayın
Sadece ona maddi ve manevi yanında olduğunu hissettirin. Yalnız hissetmesin. Biraz içine kapanıp kendini toplayacaktir. İlgi ve sevgi ile onu anlamaya, empati kurmaya çalışın
İlgi ve sevgiden sorunumuz olmadı 3 senedir içine kapanık
Evlilik falan mı geçirdi, böyle olmasına sebep olan ne
Evlenmek istemedi kimseyle. Kendiyle barışık değil özgüveni düşük yaşıt kuzenlerimiz evlendi iş güç sahibi oldu kendisiyle hep kıyaslama yapıldı.
İşte bu büyük hata. Kimseyi kendinle kıyaslamaya gerek yok.
O kendine yardımcı olmak istemediği sürece de siz ne yaparsanız yapın fayda etmeyecek
Haklısınız ama o da yardım edecek gibi görünmüyor umarım düzelir
Herkes tercihlerin bedelini öder
Bu da onun tercihi
Canım genç arkadaşım 💛
35 yaş hayata sıfırdan başlamak için o kadar uygun bir yaş ki inan bana 🌱 İnsan 20’lerinde ne istediğini bile pek bilmez ama 30’larında daha bilinçli adım atar. Ablan vazgeçmiş gibi görünebilir ama çoğu zaman bu “yoruldum biraz durmak istiyorum” demektir.
Ona “geç değil, yanındayım” demen bile çok değerli 🤍 Küçük hedefler koymasına destek ol, kurs olur hobi olur online eğitim olur fark etmez. Önemli olan yeniden kendine inanması.
Sen de kendini üzme olur mu ❤️ Kariyer yolculuğu düz bir çizgi değil inişli çıkışlı bir yol. Yeter ki insan umutla küçük de olsa adım atmaya devam etsin 🚶♀️✨
Cevap
5Cevap
Sıfırdan başlar hayata neden olmasın yeterki ruhu diri olsun karamsar olmasın
Yo zor değil hayata yeniden başlayabilir
Baslar tabi yeterki beyni olsun
Neden işini bırakmış
Maaşı düşük çalışma ortamı zordu
Yani daha yolun yarısı
Dertlesmek ister misin
Kaç yasinda?
Sorunun başlığını okursaniz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?