Meslek yuksekokulunda sağlık okuyorum. Öğrenci işleri bizi iplemiyor. Stajlarımızı bile olay çıkardık anca zar zor ayarladılar. Bizim kampüs üvey evlat muamelesi görüyor. Özellikle sağlık bölümleri kimsenin umrunda değil. X derneği okulumuzda sağlık üzerine 2 günlük bir eğitim verecek ama onun için bile kasım ayından beri koşturduğum halde okulun hıcbır ılgılıden cevap- onay alamıyorum. Atmadığım mail çalmadığım kapı kalmadı. Bizim kampüs çalışanları ve öğrenci işleri bir boktan anlamıyor ve yaptıkları hiçbir iş yok. Bir sorunumuz oldugunda yanlarına gitsek bile bır sekılde başlarından savıyorlar. Hiçbir sorunumuza çözüm getirilmiyor.
Rektörümüz ise şeker gibi biri ve öğrencilerle çok içiçe. Ben de kendisine ironik ve anlamlı dilekçe tarzı bir mail atacağım. Okulu kar tatili ederken bile öğreciilerle twitter uzerınden şakalaşan bir insan olduğundan kaale alacağını dusunuyorum.
Not: Özel Üniversite
Rektörümüz ise şeker gibi biri ve öğrencilerle çok içiçe. Ben de kendisine ironik ve anlamlı dilekçe tarzı bir mail atacağım. Okulu kar tatili ederken bile öğreciilerle twitter uzerınden şakalaşan bir insan olduğundan kaale alacağını dusunuyorum.
Not: Özel Üniversite
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer