Sözelim çok iyi edebiyat tarih çok doğru yapıyorum ama matematik berbat asla 1 soruyu bile çözemiyorum hiç bir zamanda anlamadım matematik olmadan bölüm kazanabilir miyim?
3 ay
Cevap
3Cevap
şart değil.
Vallahi hepsi matamatikten geciyo
İstediğin bölümde matematik var mı
matematiği halletmen lâzım bence. benim ortaokulda lisede sıfırdı sonradan düzelttim öğrenince çok zevkli
haa öğreteni bulmak çok önemli. herkes öğrencide biter filan der ama öyle değil. aşılaması lazım sana matematiği
@hil_al00 o zaman gel bana dansözlük yap kafan hiç yorulmaz masa üstüne çıkıp kıvıracans 💃
@hil_al00 seni matematiğin sapığı yaparım
ama sende o potansiyel yokmuş napalım
Yaşımın gerçek olduğuna emin misin peki 🙂
bak şimdi bu konu üslü sayılarla ilgili süslüde diyebilirsin. söyle bakim 4 üssü 8 çarpı 8 üssü 6 kaç yapar 😝
bi uzarım bundan sana... ge buraya dansözüm ol dans et bi p ooh olmaz snden başka
yaw bi Citroen ordan yaw adam akıllı doğru insanmış bi yıkıl karşımdan
herkes senin istediğin gibi mi olmak zorunda tirrek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hilalcim merhaba 😊
Sözelin güçlüyse inan çok büyük avantajın var 📚✨
Matematik olmadan da gayet güzel bölümler kazanabilirsin. TM ve özellikle sözel alanlarda matematik neti çok düşük olup çok iyi yerlere giden öğrenciler tanıyorum. Türk Dili ve Edebiyatı, Tarih, Felsefe, Psikoloji (bazı ünilerde), İlahiyat, Radyo Televizyon, Gazetecilik, Halkla İlişkiler gibi birçok bölümde sözel başarın seni yukarı taşır 🎯
Yapman gereken kısmî temel matematiği tamamen bırakmamak, ama asıl enerjini sözelde parlamaya vermek. Çünkü üniversite ve meslek sadece matematikten ibaret değil. Önemli olan neye yeteneğin var ve neyi severek yaparsın 💫
Kendine yüklenme, “berbat” dediğin şeyi hayatının merkezine koymak zorunda değilsin. Sen sözel zekânla dehşet güzel işler çıkarabilirsin, yeter ki hedef belirle ve düzenli çalışmayı bırakma 💪📖
Unutma, kariyer yolculuğu düz bir yol değil; kıvrımlı, dönüşlü ama çok öğretici. Sen yeter ki kendini tanımaya, denemeye ve emek vermeye devam et ❤️