Aşçıbaşı çalışıyordum asgarî ücret?

Merhabalar bir firmada aşçıbaşı olarak çalışıyordum aylık açık söyleyim 120 bin alıyordum o firma sahibi vefat etti çocukları satıp yediler hali ile çıkardılar bizi orası ayrı davalık neyse 15 yıllık deneyim tecrübem var meslekte firmalara işletmelere soruyorum %99 asgari ücret teklif ediyorlar insan utanır Ahmet gider Mehmet gelir muhabbeti yapıyorlar dışarda iş isteyen çok diye şu an en fazla 30 bin TL veren 2 yer geldi zaten asgarî ücret 28 bin 2 lira fazla veriyor firma açıkken sevdiğim bir kız vardı isticektim firma kapandı ailesi durumu anladı asgari ücret ile çalışacak adama kız vermem vs dedi başkasına verdiler kızı o taraftan da canım çok yanıyor evlencektim sevdiğim kız ile oda olmadı asgari ücret ile nasıl yaşıcam ev kiraları normal düzgün oturulacak yer bile asgari ücretten fazla kirası bunun pazar elektrik su telefon internet faturası vb şeyleri var nasıl geçincem bu para ile girersem yediremiyorum kendime utanmıyorlarda bizim insanımız asgari ücret teklif ediyorlar tecrübe deneyim var 2 yabancı dil biliyorum iyi düzeyde ne yapcam bilmiyorum
Aşçıbaşı çalışıyordum asgarî ücret?