Hem üniversite okuyup hem tam zamanlı ya da freelance çalışmak gerçekten mümkün mü?

Ya bı yandan baska sehıre unıversıteye gıdım dıyorum kyk yurtlarında kalırım hanı bı yandan calısırımda cunku cıdden aılemın okutmaya bı parası yok ayrıca hala benım onlara yollamam gerekıyor o şekil aslında elımde bı meslegım var ama ben sevemıyorum hayatımın sonuna kadar bunuda yapmak ıstemıyorum. Ama ıse sonra dıyorum ben nasıl yetısıcem hem okıcam hem calısıcam soyle bırde daha calıstıgım adamlara soylemedım hanı bu sıze uyar mı dıye o sekıl ve hanı freelance calısıyorum ama saatlerı bellı genede 9-6 yanı adamlara ne dıcem onlaınrda kabul edıcegını sanmıyorum ne yapıcagımı bılmıyorum ama gıdıp okumakta ıstıyorum hıc olmadı bı yere gırer calısırımda onlarda cok bı vermıyor aslında yanı hafta sonu bır yerde sureklı calıssam hafta ıcıde hanı boyle gunluk calısmalar oluyor ya onlara katılsam ya cok mu sacma konusuyorum aranızda boyle olan var mı

Hem üniversite okuyup hem tam zamanlı ya da freelance çalışmak gerçekten mümkün mü?