Duolingo uygulamasını kullanıp bütün dersleri geçtikten sonra iyi seviyeye gelinme ihtimali var mı dilde
Duolingo uygulamasını kullanıp bütün dersleri geçtikten sonra iyi seviyeye gelinme ihtimali var mı dilde
Merhaba, faydası olmuştur illaki ama o kadar da geliştirdiğini düşünmüyorum. Yds seviyesinde testler çözmek beni daha çok geliştiriyor veya ileri düzey okuma yapıp anlama çabası içerisine girdiğimde kendimi daha iyi hissediyorum.
İngilizce için kullanıyordum bıraktım ama bence desteklemek gerekiyor teknoloji çok gelişti tabiiki benzeri uygulamalar da işe yarıyordur ama + yabancı insanlarla sesli sohbet et derim. Yabancı tanışma uygulamalarnda bence bunu yapabilirsin de sapık birine denk gelmemelisin + grammy de çalış yds sınavlarına vs girip yl yaparsın
Yabancı tanışma uygulamaları önerir misin
Ben tercih etmedim bir arkadaşım kullanıyordu bir uygulama hatta ordan biriyle tanıştı ona sordum önermesi çok fazla sapığın olduğunu söyledi şunu da yapabilirsin instagram daha düzgün insanların olduğu platform yabancı mizah sayfaları veya haber sayfaların altına yapılan yorumlarndan birkaç kişi belirle ve durumunu izah et. hemcinslerine yaz belki yardımxı olabilecek biri vardır sesli sohbet edebileceğin biri olur erkekler bu konuda daha hevesli sjdjdj ama onlar da maalesef bir yerden sonra flörte kayabilir bilemiyorum bence biraz bakınırsan sağlıklı birilerini bulursan uygulamadan ziyade instagram haber sayfaları altına yorumlardan birilerine dmden yaz derim. Öğrenci olduğunu İngilizce öğrenmek istediğini güzel bir şekilde ifade et. Farklı kültürleri de öğrenmek isteyen kişiler oluyor ben stardoll oyununu çocuken oynardıö şu an aktif olmasam da hesabım duruyor 2012 yıllında daha küçükken yabancılarla sohbet ederdim ordan tanıştığım 1 i Finlandiyalı biri Amerika biri Fransızdı instagram o dönem ben kullanmıyordm ama kullanmış olsaydim onlarla ekleşip kesinlikle ingilizcemi geliştirirdim oyun üzerinden farklı Kültürleri de öğrenmiştim bence kesinlikle öğrenmenin en iyi yolu iletişim, sohbet+ imkan varsa geziler ve ordan da birileriyle konuşmak
+ yapay zeka imkanlarını kullanıp yapay zeka ile de sohbet edebilirsin prompt olarak şunu dene benim yabancı İngilizce bilen arkadaşim ol. Benimle sohbet etmeye çalış benim cevaplarmda hata varsa gramer olarak bunları düzelt vs
Çok teşekkür ederim aşırı iyi tavsiyeler vermişsin eici hakettin net
Canım merhaba 😊
Duolingo başlangıç ve temel pekiştirme için gerçekten güzel bir uygulama 👍 Özellikle sıfırdan başlıyorsan ya da kelime tekrarına ihtiyacın varsa çok işe yarıyor.
Ama tek başına seni “iyi seviye”ye yani akıcı konuşmaya genelde taşımıyor. Uygulamayla birlikte yabancı dizi izlersen, şarkı sözlerine bakarsan, bol bol cümle kurup yazma ve konuşma pratiği yaparsan o zaman etkisi katlanır 🚀
Kariyer yolculuğunda dil çok kapı açar unutma, her gün az da olsa istikrarlı çalışırsan senin önünde kimse duramaz 😉📚✨
Cevap
2Cevap
sanmıyorum ama hiç yoktan iyidir bence. bu uygulamayı hep yarım bırakıyorum alıştırmaları çok sıkıcı geliyor dhhs
Böyle böyle öğreniliyor sanırım
Bir ara sık kullanıyordum. Pek çok faydası yok bana göre.
Başka uygulamalardan da bakarak eksikler kapatılır bir şekilde
Ben İspanyolca öğrendim önemli ölçüde kendimi ifade edebiliyorum
İyimis valla C2 seviyesine gelmek istiyorum İngilizcede ama tabikide sadece bu uygulamada kalmam cake uygulaması da çok iyi
C2 seviyesi anadil oluyor, o seviyeyi göremezsin ama yine de C1 neden olmasın
İnşallah
Ben arada açıp bakıyorum bence güzel etkisi var ama başlayınca çok ara vermeden yapman lazım
Çöbb
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?