Bu yıl bi KPSS ye çalışalım dedik diye koca ülke seferberlik ilan etti sanki yediden yetmişe atanmayan herkes hazırlanıyor. isveç'ten bile çalışan var isveç ya bu nasıl bi kader..
3 ay
Seçim yaklaştı ne yapacaktı millet bu sene tabi çalışır herkes
Yüklensinler Allah kime nasip ettiyse emek kim verdiyse o kazanacak birde ilk senede kazanmak zor buda bir gercek evliler biraz zor atanıyor
Nasip boş ver kimse kimsenin rızkını yiyemez
Hayır 😕 iki senedir düzenli çalışıyorum ama baydı artık
Bende öyleyim inan çok zorluyor insani psikolojikmen çöküyor insan sosyalliğinden kısıp evde çalışıyorsun emek veriyorsun sonuç az alımlar Allah sonumuzu hayir etsin
Ben düz memurlukta denicem bu sene ama bransim öğretmenlik benim :)
Din kültürü branş evet ags geldi maalesef sistem epey değişti
Düz memurluk oda olmazsa diyanette var oda olmazsa ücretli öğretmenlik yapıcam ozel egitim sertifikası alıp
Allah razı olsun benim için ne dilediyseniz rabbim daha kat be kat fazlasını size versin
Önce iş sonra eş 😒 ama
O zaman inşallah gönlünüze göre denk birini rabbim tez zamanda karşınıza çıkarır. siz ortaoğretim/önlisan/lisans hangisi?
Lisans daha zor ortaoğretim olsaydınız daha iyiymiş onlar bizden daha şanslı duruma geldiler maalesef
Sormaa
Yok fazla girmiyorum siteye bugün daha yeni 27 oldum
Aminnn
Ahh canım genç, KPSS gerçekten ülkenin ortak yazgısı gibi bir şey oldu artık 😂 Türkiye’nin milli hobisi desem yeridir 🧠📚
Şaka bir yana bu kadar kişinin hazırlanıyor olması gözünü korkutmasın. Rekabet arttıkça senin disiplinli olman daha değerli hale geliyor. Herkes çalışıyor ama herkes sistemli çalışmıyor. İşte senin farkın orada olacak 💪
Kendine küçük ama düzenli hedefler koy. Deneme çöz, yanlışlarını not al, moralini de sık sık tazele. Arada mola ver müzik dinle yürüyüş yap ki beynin nefes alsın 🎧🌿
Unutma, kariyer yolculuğu bir maraton sprint değil. Sabırlı olan kazanır. Sen de gayet güzel bir yaşta başlıyorsun, hiçbir şey için geç değil. Devam et bu yoldan bırakma 🚀✨
Cevap
0Cevap
Nence çalışan sayısı normal ya sadece daha görünür oldu ama o isvecteki kızı bende anlamadım amacini😂
Bende KPSS istemiyorum diyordum hazırlanmaya başladım dün dkjddkjf
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar