İyi geceler KS halkı. Cidden akıl verilmesini istiyorum?

Tamamen dürüst olup akıl vermenizi rica ediyorum. Uzun Bi yazı olacak.

Erkek arkadaşım asgari ücretle bir yerde gece bekçilik yapıyor. Üniversite sınavına girecek bu sene. Ama ne sınava hazırlanıyor ne hayatına dikkat ediyor. Zaten öğlene kadar uyuyor 1-2 gibi kalkıyor... gece de çalıştığı yerde 2 kişiler dönüşümlü yapıyorlar bekçiliği. O yüzden gecede ya full uyuyor ya da saatlerce dizi film... spor yaptığı yok, düzenli beslediği yok...

İlk kpssye girecekti sonra ondan vazgeçti üni okuyacam dedi. Olur dedim. Hangi bölümleri okuyabilir araştırdık saatlerce ders çalışacağı kaynakları videoları araştırdık.. ya diyorum sınava az kaldı otur çalış. Hallederim ben diyo. O kadar kolay değil zor sınav diyorum. Anlamıyor... Ben yaparım diyo anca.(Şimdi bi de bana diyeceksiniz sen nesin. Devlet memuruyum. Düzenli Bi gelirim var yani. Çok şükür. O da bu yüzden üni okuyacak zaten. Yani yemin ederim 1 kere bile demedim ama o daha 'denk' olalım istiyormuş.. Elalem ne dermiş... Yav doğru düzgün Bi işin olsun yeter bana diyorum yok)

Hastalıktan gtü çıkıyo ama bi düzgün besleniyim sağlığıma dikkat ediyim dediği yok. Sigara içiyo arada ama doktor ciğerlerin kötü demişti buna. Yaşı da 24

Sürekli şunun kavgasını yapıyoruz bana diyo ki "sen beni yeterince sevmiyorsun. Ben seninle evlenmek istiyorum ama sen istemiyorsun."... Hayatımı birleştireceğim insanın bana gelecek güvencesi vermesini istiyorum sadece. Hayatının daha düzenli olmasını istiyorum. Lafla peynir gemisi yürümüyor valla. Ona kalsa bana Çok aşık, çocuklarımız olacak, tatillere gidicez, ülke ülke gezicez... ayın sonunu zor getiriyor ve bu durumdan kurtulmak için çabalamıyor.

Yoruldum. Düzelecek diye beklemekten sürekli ona destek olmaktan çok yoruldum. Olalım istiyorum çok seviyorum onu.. Ama yoruldum.

Güncellemeler
4 ay
Soruyu da niye eğitim başlığına verdiyse. İlişkisel anlamda acı çekiyorum burada, 🥲😅
İyi geceler KS halkı. Cidden akıl verilmesini istiyorum?