Bir arkadaşım vardı çocukken en iyi onla anlaşırdım. ben üniversiteye gidince çevreyle uyum sağlayamadım. herkesin sosyal hayatı yolunda oldu, derslerim de kötüleşti derken çağım olan herkes mezun oldu işe girdi ben kaldım. bu sevdiğim arkadaşın da kendinden büyük kardeşi evlendi subayla, sonra bu kendi bölümünden atama olmadığı için subay oldu. subay biriyle evlendi hepsini peşpeşe yaptı şans da yüzüne güldü. zaten aktif biriydi hayatla barışıktı. ben hayata küsüp içine kapandıkça her şeyi kaybettim. ve bunları aileme yansıtmadım. Zaten ailemin boktan hayatı da bu duruma sebep. onlar da paranı veriyoruz neden başarısızsın tembelsin herkes geldi seni geçti bak o şöyle yaptı bak bu şöyle yaptı vs. diye iyice içime kapanıklaşmama seebep oldu. ben pek hırslı biri değilim diğer insanların başarıları beni pek ırgalamaz. ama bu annem öyle bir noktaya getirdi ki o arkadaşımdan tiksinmeye başladım. bir tane arkadaşım vardı. meğer bunun gittiği yerlerde senin kız napıyor diyorlar bu da daha okuyor başka zaman işe girdi mi yok diyor ötekiler de buna hava atıyor benimki şöyle girdi memur oldu böyle gitti memur oldu. bu da kafayı takmış memur ol.
ben mühendisim arkadaşlar, yüzde yüz ingilizce okudum. örnek gösterdiği herkes ya iki yıllık bölümlerden ya da en iyi öğretmenlikten mezun olmuş. 10 sene önce mühendislik ne kazanması ne de okuması kolaydı, şimdi ki gibi değildi yani. memur alımlarına bakın saçma sapan bölümlerden alımlar yoğunlukta. benim alanımdan alımlar ben mezun olurken 10 kişi bile değildi, bi geçen sene 37 kişi aldılar. durumu anlatabiliyor muyum.
ya asker oldular ya polis ya da ilahiyat atanıp memur olmak için. ve bu kuş beyinli kadın bunu idrak edemiyor.
30 yaşına gelmişsin annenin aşağılık kompleksini doyurmak için ne kadar yetersiz olduğunu dinliyorsun ve falancanın 2 yıllık bölümden mezun olmuş kızının ismi evinde yankılanıyor. hayatının hiçbir yerinde yok üstüne üstlük.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer