4 ayAçıkçası ben sınıfta zil aralarında kendine ait hobileri olan birilerine ilgi duyardım. Klâsik bütün kızlar gibi dedikodu yapmaya giden ve 4-5li kız arkadaş grubunda takılan kızlar çekici gelmezdi ilgi duymazdım. Ama zil arasında oyun oynayan, film izleyen biri dikkatimi çekerdi. Oyun ve film derken de oyun mesela benim de bildiğim bir oyun olsa güzel olabilir clash royale gibi satranç gibi. Film de çizgi film olsa çocuk ruhlu bir kız ilgimi çekerdi. Sana gelen diğer yorumlardan benim de acayip midem bulandı bu arada millet artık birbirini tamamen obje olarak görüyor sanırım.
32 Yorumla
Soran4 ayevet öyle olmuş bende clash oynuyom sklkdlajdal
- 4 ay
Clash royale oynayan bir kızla tatlı bir şekilde rekabet etmek isterdim mesela ilgimi çekerdi. Sen sınıfta ders aralarında herkese görünür şekilde oynamana bak senle arkadaş olmak isteyenleri tersleme önce arkadaş olurlar sonra aşık olurlar. Erkekler arkadaşlarına aşık olabiliyor biliyorsun.
En İyi Cevaplar
4 ayİstersen s*KS partneri bulmakta da özgürsün, bunda "kötü" bir şey yok. Sana yakışıp öne çıkan bir tarza sahip ol, popüler topluluklara katıl ve dersteki WP grubu kurma gibi organizasyon işlerinde atılgan olup sen yap. En önemlisi de yaklaşılabilir görünmek. Sana bakanı dövecek gibi görünürsen kimse yanına yanaşmaz. Güler yüzlü ve konuşkan olmak anahtar. Ben üni. deyken de popülerdim ve okulda beni yüzlerce insan tanırken ben anca bir avuç insanı ismiyle tanıyordum. Deneyebileceğin en yapılabilir yöntemler bunlar aklıma geldiği kadarıyla. Sana uyanları denersin, organik görünsün yeter. İnsanlar sahteliği kolayca hisseder çünkü.
15 Yorumla- 4 ay
Kedilerim dışarıda ablukaya almıştı bu tatlışı, hayatını kurtardım. Yoksa benim yavrularımdan biri değil.
- 4 ay
Sevmeme izin verip ısırmadı minnoş. Komik olansa olayı gören kimse yılan zehirli mi acaba diye düşünmedi ben elimde evirip çevirirken, bakmak hayvanı uzağa saldıktan sonra geldi aklımıza. 😂
Gizli Üye(25-29)4 ayNeden dikkat çekmek istiyorsun ki? Amacın ne knka? O kadar üniversteyi kazanmışsın aşk yaşıcam diye okulunu aksatma , derslerine odaklan , aa dışında not görmek istemiyorum. Derslerinen çalış sosyal külüplere gir, yeni insanlarla tanış, aşk, meşk peşinden gitmenin zamanı degil. O okul bitince yıl ortalamanının 4/4 olmasını bekliyorum. Hadi bakalım.
27 Yorumla
Cevap sahibi4 ayDiploman'da aa dışında not görmicem. Ab olabilir başka görmek istemiyorum. Sıkı çalış, seni destekliyorum
Soran4 ayDopamin için istiyorum iyi hissettiriyodu lisede birileriyle bakışmak
Soran4 ayTesekkür ederim güzel yorumun icin tıp öğrencisiyim zaten gecsem yeter😻😻
Cevap sahibi4 ayYaaa tıp ögrencisi misin? Aferin güzel kızım , aklı başında kızım. Seninle gurur duyuyorum.
Herkes tıp kazanamaz☺ eminim ailen seninle gurur duyuyordur. Geçsem yeter olmaz. Derslerine sıkı çalış, okulunu uzatma.
Dopamin arıyorsan hafta'da kendine 1 gün belirle hafta sonu cumartesi ya da cuma akşamı gibi istedigini yap, kafana göre takıl. Başka şehire ya da farklı şehire 2 günlük tatile git. Mutlulugu 1 erkekle bagdaştırma, mutlulugunu kendini severek, kendinle zaman geçirerek sagla, ☺ aa altında notları kabul etmiyorum, eminim çok zekisindir bol şans ~~~ seni destekliyorum.
Cevap sahibi4 ayDoktor olunca ilk sana gelicem söz, ☺
Soran4 ayÇok tesekkür ederim cok mutlu oldum❤️❤️❤️ cok haklısın birine kaymaz umarım aklım
Cevap sahibi4 ayRica ederim, kendine iyi bak😍birşeye ihtiyacın olursa yazarsın. Buralardayım. 😇😇
Sen ahlakınla ön plana çıkarsan seni sen olduğun için seven çıkar
30 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Canım genç arkadaşım 💛
üniversitede “hakkımda hiç bişi duymuyorum” demen aslında güzel bir şey de olabilir 😄 Kimseyle sorun yaşamamışsın demek.
üniversitede dikkat çekmek için önce kendine dönmen lazım. İlgi alanlarını netleştir kulüplere katıl ortak etkinliklere git. Sessiz de olsan gülümseyen göz teması kuran biri ol insanlar ister istemez sana yaklaşır 😊
Biriyle tanışmak için büyük hareketlere gerek yok. Yanına oturan birine “bu hocayı seviyor musun” diye sorman bile başlangıç olur. Sürekli telefonla uğraşma ortamı gözle. İnsanlar seni görsün sen de onları gör.
Unutma üniversite sadece ders değil sosyal olarak da büyüdüğün yer. Kendini kasmadan ama tamamen de geri çekilmeden küçük adımlarla açılırsan hem arkadaş hem hoşlanacağın biri mutlaka çıkar karşına 💫
Kariyerinde de ilişkiler çok önemli ağ kurmayı şimdiden öğrenirsen iş yaşamında da sana büyük avantaj sağlar bunu aklında tut 😉10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
4 ayBu soru her ile 1 üni projesinin yanlış olduğunun kanıtıdır. Üniversteler ilim yuvalarıdır yani esas amaç manitacılık oynamak değil kendinizi geliştirmek olmalı
Not:Üniyi doğru değerlendirirseniz faydasını görürsünüz aksi takdirde boşa zaman kaybı42 Yorumla- 4 ay
Kesinlikle öyle oldu arz talep dengesiyle alakalı bir durum çok fazla üni var yani değeri yok insanlarda onu farklı amaçla kullanıyor
4 ayGüncellemen çok saçma olmuş. Sevgili olmadan önce verme dediğin şey zaten olur. O olmadan zaten sevgilik hiç başlamaz bile. Sevgili isen zaten otomatik olarak cinsellik de olur. Eğer ben sevgili olayım ama cinsellik olmasın diye düşünüyorsan çok yanlış bir ritüel ile ilerliyorsun. Bu şekilde zaten bunun adına sevgililik denmez. Kendini sevgili zannedersin ama arkadaşsındır sadece.
09 Yorumla- 4 ay
@MiniK187 Abi deme bana
- 4 ay
@MiniK187 Amca deme lazım olur
- 4 ay
Sen niye yorumuma salça oldun ya. Ben seni beğenmiyorum, etkilenmedim senden. Lütfen başka yere yorum yapar mısın?
Soran4 ayiki tarafta cinsellik beklentisi için sevgilik düşünmüyosa olur tabiiki herkes sizin gibi s2ş derdinde değil
- 4 ay
Soran sen demek istediklerimi anlamadın. Neyse boş ver abi siz sevgili olmayın. Yalnız kalın. Size göre değil aşk işleri.
Dikkat çekmek için ekstra çaba sarf ediyorsan sende bir sorun vardır. İlgi meraklısısındır. İyi bir iletişim, kültürlü olmak, sağlıklı ve fit görünmek, sınırlarını korumak, insanlara iyi davranmak, güzel giyinmek, her zaman güzel kokmak, bakımlı olmak, özgüvenli olmak, nitelikli olmak, vb. Şeyler seni her zaman insanların sevdiği, saygı duyduğu ve ilgi çeken biri haline getirir. Network oluşturur, iş hayatında da başarılı olursun. Gelecekte eş seçimi yaparken hırtlar, kalitesiz ve vasıfsız insanlar yerine kaliteli ve başarılı erkekler tarafından talep görürsün.
00 Yorumla- https://youtube.com/shorts/wrUHNmuGaGA?si=eprZ_DRbNW43WCA0
Şöyle bir ilan hazırlaman lazım, bu ilanı hazırlamayan kendine sevgili bulamıyor üniversite ortamında.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 aySevgilin olsun istemek güzel bişey ama dikkat et seni bozmasinlar 😅 ayrıca konuşkan ol, insanlara karşı sosyal biri gibi davran, rahat ol, kasıntı olma. Gel diyince gel, git diyince git ama dikkat et. Tecavüzcüler çıkabilir. Bakiresin sanırım. Bakire olmasan böyle soru da sormazdin. Sevgili bulmak kolay olurdu. İnsan bakire olunca kimseye güvenemiyor sevgili bulamıyor. Ortam kötü kolla g, ötü
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayseks insani bir ihtiyaçtır sen bunu kötü niyet olarak görüyorsun. erkek bakış açısıyla düşün biraz; bana oturbir çektirecek kadınla neden sevgili olayım?
bu zihniyete sahip olduğun için bunu dışarıdan bakan insanlara da hissettiriyorsun onlar da sana yanaşmıyor hepsi bu.
00 YorumlaUnide dikkat cekemezsin herkes kendi derdinde. orasi lise degil. gerci gidip vittirivizzik bir sehirde sacma sapan bi uniyse liseden bozma belki ama buyuksehirde ya da gercek bir unide okuyacaksan kimsenin skinde olmazsin. dikkat cekmek icin asiri acik giyinenler ya da tuhaf hareket edenler olurdu lisede prim yapar ama unide direkt herkes tarafindan fislenirdi o tipler ergen denilerek. yani kafa yapini duzeltmeni tavsiye ederim yoksa rezil olman cok yakin
11 Yorumla
Soran4 aykatılıyorum sana o şekil biri değilim zaten sağol yorumun için
4 ayOnun yerine kendini geliştir. Bu soruyu sorman bile üniversiteye gitme amacının erkek bulmak olduğunu kanıtlar nitelikte. Ha bu arada ders aralarında vs. Kitap okuyan, bölümde notları ilk 3'te olan bir kız olursan üstüne de biraz güzelsen otomatikmen bir sürü erkek çekeceksin
23 Yorumla- 4 ay
Hahaha ben öyleydim gelen olmadı
- 4 ay
@Gizlibirisiiii12345 O zaman güzel değilsindir
- 4 ay
Yo güzelim ondan değil vermediğim için
4 ayÜniversiteler çiftleşme mekanı değil eğitim kurumudur çiftleşmek için birini arıyorsanız çıkın sokağa
01 Yorumla
Soran4 ayRuhsuz ergen
4 ayBunu demek istemiyorum.
Yine de söyleyim. Güzel dikkat çekici kıyafetler giyerek. Açık saçık olmadan tabi.
Gözleriniz güzel baksın gülsün hoş. :) Sonrası gelir güven bana :)
00 Yorumla
4 ayHayır üniversiteye gidiyorsunuz dikkat çekmekle ilgili niye böyle bir beklenti içindesiniz anlamadım :)
02 Yorumla
Soran4 ayFark edilip karsılıklı hoslandıgım biri olsun diye
- 4 ay
Fark edilmek gibi bir kaygınız beklentiniz olmasın. Sadece bir sevgili olması mutlaka çok mutlu olacağınız çok iyi olacağınız anlamına gelmez. doğru düzgün birisi olsun ama geç olsun:) acele etmeyin
Arkadaş çevreni genişletirsen arkadaşların zaten der felancı kişiyle görüşmek konuşmak istermisin diye
01 Yorumla
Soran4 ayMantıklı
4 ayDikkat çekme çabasında olanların çoğunun adı çıkar. Bir de özel çabayla dikkat çekerek yaşadığın aşktan ne çıkar.
01 Yorumla
Soran4 aykötü anlamda demedim fark edilmek isterim ama açıkşıktan değil
4 ayMümkün olduğunca kendinn kal özünü bozmadan geliştir kendini ışığını farkeden sana gelir zaten
10 YorumlaBen seni üniversiteye sevgili yap diye gönderdim oku oku bitir sevgiliyi manitayı her türlü bulursun sen amaçına odaklan emin ol o seni bulur
10 YorumlaOkumana bak derim diğerleri sonra gelir düşünme bunları
20 YorumlaUmursamaz davran herkes başına toplanır bizzat denendi
21 Yorumla- 4 ay
Yok ben bana karşı umursamaz davranan kızları katiyetle sevmiyorum.
4 ayözgüvenli ol/ görün
kendine ait bir tarzın olsun
imza bir makyajın
imza bir parfümün olsun
bakımlı ol
iyi giyin
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 2,9b cevap paylaştı. Vermeyince sevgili olunmaz ki. İ İlla ki vereceksin Seni o dediğin şey eski devirlerde kaldı 😅
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayHangi üniversite? yurt dışı ise samimi olmalısın ama cıvık değil. Türkiye'de ise soğuk, ketum ve mesafeli olmalısın. Neden? Çünkü Türk insanı s anlıyor.
01 Yorumla
Soran4 aytürkiye haklısın
O seni bulur zaten nasıl birisin soğuk musun nasıl bi şehirde okuyorsun
02 Yorumla
Soran4 aySıcak ama yapmacık değilim bursa
Açık saçık giyin süper dikat çekersin ve kötü gözle bakarlar bir yandan.
03 Yorumla
Soran4 ay2. durumu istemiyom
Soran4 ayhaklısın
- Eğitim & Kariyer konusunda 314 cevap paylaştı.
4 ayBu istek ve gazla 4 yılda yarış arabası gibi olursun
01 Yorumla
Soran4 ayBen kendimi biliyorum
4 ayMutlaka senden hoşlanacak birileri olacaktır, bence olduğun gibi davran, sosyal kulüplere üye ol, etkinliklere katıl, akışına bırak yani :)
00 Yorumla
4 ayRahat ol sen sen ol illaha gelip biri seni bulur zaten ama üni ortamına fazla kapılma yoksa mezun olamazsın
00 Yorumla
4 ayKendin ol sadece seninle ilgilenen gelir seni bulur.. kimseye bişey ispat etmek zorunda değiliz.
00 YorumlaBazen dikkat çekmek için tek gereken doğru kişiye bakmak 😏
10 YorumlaÖnce bir geleceğiniz olsun ya ne boş beleş insanlarsiniz
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayBundan kolay ne var? Git üninin shitpost sayfasından birkaç gönderi beğen dakikasında damlarlar dm'ye.
20 Yorumla
4 ayİnsanlardan uzak dur, gerçekten seni hakedene er geç denk gelirsin.
00 Yorumla
4 ayDikkat çekme çaban olmazsa dikkat çekersin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayHayır hiç gerek yok. Ben ne dışardan ne okuldan kimseyle sevgili olmadım.
Ama sınıftan biriyle sevgili olma diyolar, ayrilirsan acı çekersin diye falan
00 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 369 cevap paylaştı. İnan sessiz sakin olsan bile o kişi gelip seni buluyor. Hiç bir şey yapmana gerek yok ekstra
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)4 ayKafaya bak kafaya sen üniversiteye başlama sebebin biriyle tanışıp veyahut dikkat çekmek mi asıl Yapman gerekeni odaklansana yani Derslerine ve diplomana
00 Yorumla
4 ayKadın olman yeter zaten bu kadar a.*msalak arasinda ekstra bişi yapmana gerek yok 😄
00 Yorumla
4 ayNeden minileri çekip yürek hoplatmıyorsun bebeğem 😏 vermeyeceksen dikkat çekmeye çalışma 😏
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 355 cevap paylaştı.
4 aySen bişey yapmicaksin ben halledicem güzelsen gelirler zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayErkek bulmak artık eskisi gibi kolay değil. Bakimli olman lazım
11 Yorumla
Soran4 ayÖyleyim de açık giyinmiyom
4 ayCanım benim neolur meslegın olsun ozaman Ağa'da sensın Paşa'da lütfen derslerine ver kendısı acele etme derım
10 YorumlaTek takıl kimseyle ilgilenme işine bak daha cool hava verir
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayNiye dikkat çekme ihtiyacı hissediyorsun? Cinsellik var aklında demekki.
02 Yorumla
Soran4 ayHayır
Cevap sahibi4 ayO zaman neden dikkat çekmek istiyorsun?
Gizli Üye(30-35)4 aySevgili olup yemek mi ısmarlatacaksın? Üni ilişkilerinde tabii ki zamanla yatılır. Önceliğin erkek değil derslerin olsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayBu soruyu soracak yer burası mı aşko? abazan ergenlerin hadi onu geçtim abazan amcaların oldugu bi yer burası ya, hepsi saldırmışdır şimdi dme🤣🤣🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayUzak dur erkeklerden... Bir boka yaramazsın. Kadın bile değilsiniz. işiniz gücünüz zaman çalmak boşuna...
00 Yorumla
4 ayArkadaşlar aracılığıyla tanışırsın, çevre böyle oluşuyor.
Kazanabildiği en yüksek yer taşra olanlara dert olmuş soru 😂 alamadıkları diplomayı başkasının gezip eğlenerek almasına üzülmüşler
00 Yorumla
4 ayBedeninle değilde vizyonun eğitimin ve kalitenle dikkat çeken biri olmayı dene. Çizgilerin sınırların kaliten olsun ulaşılmaz ol ortalık şeyi değil... Ayrıca amacını da unutma
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayHerkes üniden bulacak diye bir kural mı var
10 Yorumla
4 ayAman ha başka şeyleri akıl yorarsınız fikir yorarsınız üniversiteden ilim adamın bilim adamı olurum nasıl olur bunun hesabını yaparsınız ama Allah akıl fikir versin sizlere
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayBence kimseye güvenme derslerine odaklan ve zamana bırak, doğal ol
01 Yorumla
Cevap sahibi4 ayHangi üniversite
4 ayÖnce bir hedef erkek belirle
Sonra gururunu rafa kaldır
Ve adamın peşinden koş sürekli, yapışkan ol.
Biz erkekler böyle kızları tatlı buluruz
01 Yorumla- 4 ay
Hülya Koçyiğit'in Sev Kardeşim filmini izle
4 ayÜniversitede dikkat çekmek istiyorsan bir kere çok kitap okuyup her konuda bir şekilde doğru ya da yanlış fikrini iyi iletebilmen lazım ki dikkat çekebilesin
00 Yorumla
4 ayOrtamlara girmek gerek eğer asiri ilgi cekici bir tipin yoksa
11 Yorumla
Soran4 aygüzelim ama açık giyinmiyom
4 ayYüksek ihtimalle üni okuduğun şehirde değilim ama seninle tanışmak isterim bana bir şans verebilir misin?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayAyyyy yorumlar abazan dolmuş,30lu yaşlardaki amcalara bak hele hele hele hepsinin eli çükünde soru bekliyorlar dme saldirmak için🤣🤣🤣lan gidin dilaltinizi alin uyuyun lan ne işiniz var bu sitelerde moruklar🤣🤣🤣
00 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 313 cevap paylaştı.
4 aySeni çok düzer ler kızım nbu akılla yavaş git
334 Yorumla
Soran4 ayAmacım o değil delirme
- 4 ay
Aa bak işte tam aradığın
- 4 ay
@dlrax35 ben senin için yazdım ama
- 4 ay
Leyla çok sıkı çalışıyor üniversite sınavına ajjajajsjsk
- 4 ay
@Kertenkele0706 neyi
Soran4 ayKadınlığınıza
- 4 ay
@dlrax35 pardon yanlış etiket.
Sen de varya erik gibi hatunsun kütür kütür 😏
Soran4 aysınavım çoktan bitti benim sende benim gibilere bu yaşınla sallamaya devam et @miyan_cakir
- 4 ay
Ben abla olarak uyarımı yaptım sen deli dan gibi erkek erkek diye dolanırsan Avcılar çok kullanıp atalar merak etme
Soran4 ay@dlrax35 sen kendini görmüyor musun ben kendimi koymuyom buralara sen her halinle paylaşıyosun yazık
- 4 ay
@Kertenkele0706 teşekkürler canım
Soran4 ayBen kendimi biliyorum insanlarıda biliyorum senden bunları duyacak değilim @miyan_cakir
Soran4 ay@dlrax35 evet benim sapıklarla işim yok çünkü ama senin çok işin var gibi
Soran4 ay@dlrax35 kimden ne kadar ilgi gördüğün problem gözünü aç bi bak sana yazan tiplerin haline
Soran4 ay@dlrax35 kendini gizlemeyi bilmezsen önüne gelen tabiiki yazar sen suanlık böyle kandır kendini belki ilerde anlarsın
Soran4 ay@dlrax35 doktor sen mi olacan ben mi bide yıl biçiyon:) yargılıyorum çünkü sizin gibi kişiler kendilerine bakmadan bana laf edecek yüzü bulmuş yaptığını yanlış buluyosan sende çeki düzen ver kendine
- 4 ay
Lann miyoo
- 4 ay
Don bana çabuk
- 4 ay
Miyoooo
- 4 ay
Hadi la
- 4 ay
Cvp versene
- 4 ay
Aloooo
- 4 ay
Lan nerdesin cvp ver
- 4 ay
?
- 4 ay
Noldu
Biz nasil uzak tutalim diye 4 dönüyoruz sen gel gel diyorsun he allahim 😁
10 Yorumla
4 ayGiyim tarzi ilgi cekmenden dolayi birileri bulur seni meraak etmeyin
00 Yorumla
4 ayFeriha gibi ol bak emir sarrafoğlunu nasıl tavladı😝
00 Yorumla
4 ayGüzelik başa bela üniversitesi de güzel sen seni bulurlar cirkinsen farkında bile olmadan okul biter
01 YorumlaGüzel sen dikkat çekersin zaten
Bide sosyal etkinlik lere katıl00 Yorumla- Devamını Gör (51)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar