Yks serüvenim hakkında?

merhaba herkese aylin ben 12. sınıfım biraz yks serüvenimden bahsedip fikir almak istedim ben ilkokul ortaokulda çok başarılıydım şehrimin en iyi liselerinden birine gittim ama sonra bıraktım kafam dağıldı sanırım 9 10 da yazılılara çok sıkı çalıştım ama günlük çalışmam olmadı 11 de hiç çalışmadım yazılılara da çalışmadım 12 de ise başlarda sınav moduna giremedim bazen motive olup baya calısıyordum ama asla düzenli değildi yani haftada 2 gün falan dogru dürüst calısıyordum neyse iste sonra 15 tatil geldi ben çok çalışmaya başladım yani sınava 5-5.5 ay kala falan günde 6-7 saat çalışmaya basladım hala da devam ediyorum baslarda dershaneye gidiyordum ama herkes niteliksiz lisedendi ve ders tamamen boşa geçiyor gibiydi temelleri yoktu benim temelim çok sağlam ea yım bu arada biraz geç söyledim kb simdi matematikten ozel ders alıyorum ve deneme kulübüne yazıldım haftada 2 3 deneme giriyorum ozel olarak da matematik yetiyor cunku digerleri ezber halledebiliyorum yani 2 haftadır çalısmaya basladım diyebilirim tatil oldugundan deneme olmadıgı icin calısmadıgım zamandaki yani ilk donemin sonundaki netlerim 70 doğru civarında tyt 65 net falan bazen 60 net ama hiç düzenli çalışmadan simdi basladım iste kalan 5 ayda en az 7-8 saat çalışmayı düşünüyorum o tempoyu yakaladım aytm ise matematik konularının bazılarını çok iyi hallettim edebiyat tarih coğrafyam ise iyi onlara da başladım baya kolay geliyor ezberler hallederim tyt netimi 80 85 civarına cıkarıp ayt yi de sosyali yapacagımı dusunuyorum ayt matı da 20 net yapsam istedigim yere yetiyor sizce yapabilir miyim bu sürede ne kadar netim arttar
Yks serüvenim hakkında?