Bunaldım çok fazla evde ne yapabilirim?

Hayata geldim evet yaşıyorum ama neden amaçsız bi boşluktayım sanki yks ile tam üç yıldır sınanıyorum sanırım ders konusunda beceriksizim kendimi zor oturtuyorum dersin başındaki o koltuğa Fizyonomi ilmine çok ilgim var ve bundan para da kazanabilirim fakat bir adım atmam lazım instadan hesap açıp kendimi göstermem lazım ama bu topa da girmiyorum çünkü instadan ona takp isteği at vs uzun iş ve eğitimini de tam almadım abimin elini atsam sesimle yorumlasam kaç eli daha böyle yapıp göstereceğim ve insanlar baktırmak isteyecek mi o da var neyse hafızım bebelere eğitim verebilirim ama bunun için de kendimi duyurmam lazım hesaptan bu da zor ailenin güveni vs ilahiyat okusam onun da dersleri ağır bir de çok ayrıntı sevmiyorum din konusunda neyse odur kardeşim kafasındayım Dhbt desen ona mı çalışıyım yks ye mi bi de kpss yani ags miz var ortada o kadar karmaşık ki çözülmesi gereken bir düğüm gibi Allah beni bi baltaya sap yapacak mı çok merak ediyorum ben yürüyorum ama hangi yoldayım bilmiyorum su nereye akarsa sanki oraya savrulacağım gibi kafamda evlilik bile var ama doğru biri zor beni aldatmayan her daim yanımda olacak beni koruyup kollayacak sahiplencek meslekli bir eş istiyorum şu an da yirmiyim yolumun dörtte biri bitti bile bomboş sadece elimde hafızlığım var
Bunaldım çok fazla evde ne yapabilirim?