Bi arkadaşla ortak işe girdik dükkan işletiyoruz ama sorunlar büyük fikirlerinize çok ihtiyacım var detaya gelirmisiniz rica etsem?

Dükkanı açtık iyi hoş arkadaş dedi ben belediye işinde calışıyorum şahış şirketini sana açak dedi. Tamam dedim. Dükkanın kirasınıda benim üzerime yaptık şirketi sen alacan ya dedi. Onada tamam dedim internet aboneligini sen al dedim onada dükkan senin üzerine ya sen al onu da dedi onu ben aldım üzerime elektirik su a dan z. Ye her şey bana ait oldu. %50 pay alıyoruz Arkadaş gece gündüz dükkanda kalıyor baskı alıyor makina açık kalıyor ufo elektrikli ısıtıcı sabaha kadar açık. Kazandıgı parasını harcıyor ben biriktiriyorum dokunmuyorum. Parası bitince kanka param kalmadı yaa sende var mı diye bana geliyor hadi ortağız olur öyle diyorum veriyorum maaş alana kadar parayı vermesini bekliyorum ben erken cıkıyorum bazen 23.20de otobüsüm var 23.00da çıkıyorum. Ona trip atıyor böyle erken cıkarsan biz ilerleyemeyiz diyor bu şekilde trip atıyor bana dinlenek diyorum dönüşümlü gelelim diyorum çünkü bu dükkan işi ek iş bizim için maaşlı iştede calısıyoruz akşam 6dan sonra bu işi yapıyoruz cumartesi pazar birde işte durumlar böyle acaba ben mi abartıyorum napsam ki
Bi arkadaşla ortak işe girdik dükkan işletiyoruz ama sorunlar büyük fikirlerinize çok ihtiyacım var detaya gelirmisiniz rica etsem?