İstanbul'da torpilsiz iş bulamayan var mı, herkes iş buldun mu diye sorunca ne yapıyorsunuz?

Selamlarr dostlar ben 25 yaşındayım iş arayan ama içime sinen bir iş bulamayan içinizden biriyim. İstanbul'da yaşıyorum ve çevremizde ki çoğu insan nasılsın demekten önce iş buldunmu hatta üst kat komşumuz bazen bunun için kapıyı çalıyor ve gidiyor. Bazende diyorlar ki kariyer net var linkedin var oralara bak. Zaten iş arayan herkes bunları bilir hatta daha fazlası bile var. Belediyeye girmek zaten ayrı bir dert o kadar üzülüyorum ki çok yıprattım kendimi belediye konusunda ama olmayacak biliyorum çünkü torpilim yok. Kpss desen ucu açık insanlar ne kadar yüksek puan alıyorlar o da olmuyor orada bile torpil geçiyor. Neden birbirimize bunu yapıyoruz bunu yapanlar da sağda solda bize burun kıvıran iş bulamadın mı bir yerden başlamak gerek, biliyorum zaten eh insanoğlu. Birde şu konu var erkekler lütfen yanlış anlamayın bunu erkek anneleri yapıyor iş yok mu diye soruyorlar, ben onların oğlunu sorduğumda oğlum yoruluyor çalışmıyor iş yok diyor. Eee ben peki sana iş yok bana derya deniz...

İstanbul'da torpilsiz iş bulamayan var mı, herkes iş buldun mu diye sorunca ne yapıyorsunuz?