- Siz ÖSYM misiniz dediğinizi duyar gibiyim 🙄
- Ulan siz memur musunuz, hem ne demişler 1 meslek 1 insan 2 meslek 2 insan ( biri demiş mi bilmiyorum ama çok saçma söz 😒 biri dememişse ben dedim artık ). Seni Baytar yapayım mı 😒 @ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ

Bence herkes birçok şeyi yapabilir, zaten günümüzde bir meslekle sınırlanmak da eskisi kadar mantıklı değil. İnsanlar farklı yeteneklerle doğar, bazen biri hem mühendis hem ressam olur. Seni doğru yerlere yerleştirmektense, yeteneklerini keşfetmeni ve hoşuna giden şeyleri denemeni öneririz.
Flankes, 33’sün ama içindeki ergen hâlâ sapasağlam duruyor belli 😄 Fotoğrafa bakınca ben sana “sahne önü” bir iş çok yakıştırdım 🎤
Stand up, radyo programcılığı, içerik üreticiliği, senaristlik gibi mizahla ilişkili her şey sana gider. Lafın kıvrak, kafan mizaha basıyor belli 😂
Unutma, insanın ekmeğini en iyi kendi doğal olduğu yerden kazanır. Mizah duygunu asla çöpe atma, değerlendirmeyi dene 😉
Cevap
8Cevap
Meslek önemli ama hemen hemen her iş gelmeli insanın elinden
Hadi bakalım doğrusunu bilebilecek misiniz ☺️
Bravo otur 💯 ☺️
Vallaha 🤣
Maşallah içimden geldi bida 💯🤣
Söyle abi ya
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ yatırımcıyım zaten :)
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ senin meslek ne şirine :D
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ kıyamam ya tamam sen prenses ol
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ bütün her şeyimi artık deftere yazacağım plan analiz defteri diye bir şey kuracağım oraya yazacağım işi basitleştireceğim
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ teşekkür ederim her yorumum benim botlar tarafından en iyi cevap seçiliyor çok zevkli şey bu ya
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ botlar benim yorumumu süper cevap seçiyor
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ senin seçilmiyor mu kıyamam bebiş
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ o da iyiymiş burada mantıken insan bulamazsın bak mantıken diyorum altını çiziyorum bu terimin çünkü ortam belli burada ben farklıyım ama :)
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ ben fake hesap açmıştım kız hesabı yirmi sekiz cevap erkeklerden beş tane cevap kızlardan geldi ne kadar acınası durum
Evet efenim bana ne kaldı 🙄
Psikiyatrist gibi dimi🙄
Kelin ilacı olsa kendi başına sürer 🙄
Benden hayır yok bu anlamda 🤦
Ben de değilim 😅
Olurr söyleyin..
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Sınıf öğretmeni olarak yoluma devam eden bir tarihçiyim. 🙋🏻♀️ Makyaj veya tercümanlıkta pek iddialı değilim ama konu Kürtçe çeviri ise orada akan sular durur, büyük bir keyifle yardımcı olurum! 🤷🏻♀️😅
Söyleyin bakalım ❤️
@Flankes1 Neden olmasın 🤭🤣
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ Tam bana göre 😄
Beni baytar yappp hsjfklg söyleyin 🤪
Söyleyin veteriner harici derseniz sevinirim 🙄
Aynı meslek ya 😒
Tamam shshs
Söyleyiiiinnnn kgkfldkfk
Olur ekstra meslek fena olmazdı.
Söyle bakalım
Geldim..
🤣🤣🤣🤣nedennnn
Bir şey demedim da🤣 neden dedim sadece ))
Evevettrt
Söyleyin kısslar 🥰
Olur
Söyleyiniz
Damammss🙄
söyleyin
Olur
Kimyager
Teşekkürler 🌸
Söyleyin 😄
Olur
Hiç benlik değil 😅
Olur söyle
Yapistir gelsin brom
Easy meslek olmaz , creative ol biraz
Koy gelsin
Laaannn ahahah
Evet söyleyin lütfen
Olur
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ psikiyatrist olmayı mi istiyorum 🙄
@ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ yöneticiyim.. psikiyatrist değilim ama insan ilişkilerinde iyiyim dinlemek vs gibi gibi
Buyur
söyle bakalım
isterimm
Olur
İsterim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?