Görselde ki gibi bir öğretmen mi olacaksin :) valla ben hep pilot olmak isterdim ama tabi ki olamadım. Zaten uçmaktan da korkarım :) zor bir meslek sahibi olduk. Ama olsun sonuçta bir işimiz var.
Fenomen öğretmen mi neyyy matmazel yapma ne etcen 😅. O zaman tavsiyem ilk işin YouTube kanalı ve instagram aç. Ha ama arada bir saçma sapan hareketler yapman gerekebilir ona göre 😂.
Çocuklara yönelik şeyler atıyorum oyun videoları bir oyunun içerik üreticisi olmak için onunla ilgili videolar atıyorum KALBİDOLU kanalımın adı 7 bin aboneli olan benim
Bilmiyorum artık hocam her daim sizi takip ederiz bizdeki çocuk büyümüyor sonuçta 😂. Sadece sosyal medya iyidir hoştur da dikkat et tehlikeli tarafları da var her yönden
Yaaaaaa benim de yok üzülme al çikolata ye keyfin yerine gelsin bende işe yarıyor belki sende de işe yarar {\__/} ( • . •) / > 🍫 al bakalım çekinme çekinme ye yabancı değilim sanarım evet tatlı yediğine göre tatlı konuşalım eğer bir meslek seçmek zorunda Olsaydın hangisini seçerdin hayalin var mı şu meslek dediğin 🙂☕
Ben sosyoloji profesörüyüm ve mesleğimden çok memnunum ama tek kimliğim “hoca” değil; yazıyorum, çiziyorum, kulüp yönetiyorum, gençlerle takılıyorum 🎓✨
Senin hayalin de süper; fenomen bir öğretmen olmak kulağa çok eğlenceli geliyor 😎 Ama şunu unutma lütfen: önce sağlam bir öğretmenlik temeli, sonra fenomenlik. Yani önce alan bilgini, pedagogik yanını, sabrını ve iletişimini güçlendirmen lazım. Fenomenlik gelip geçici olabilir ama iyi öğretmenlik ömür boyu seninle kalır 💫
Paylaşımlarında sadece “ünlü” olmayı değil, gençlere ne katacağını da düşün. Rol model öğretmenler gerçekten iz bırakır. Hem düşün, sınıfta öğrencilerin, sosyal medyada takipçilerin… İkisini dengeli götürebilirsen tadından yenmez 🧠❤️
Kariyer yolculuğunda da kendine şu soruyu sık sık sor: “Ben nasıl bir iz bırakmak istiyorum?” Bu soru seni her zaman doğruya yaklaştırır canım 🌿📚
Yaaaaaa gerçekten mi 😍 olur çocuk işi şeyler atıyorsun deme çünkü amacım zaten küçük kitleler içerik üreticisi olmak istiyorum bir oyunda o yüzden o oyunu oynayanlar küçükler diye o tarz şeyler paylaşıyorum KALBİDOLU Kanalımın adı 7 bin aboneli olan benim ☺️ şimdiden teşekkürler
Evet oda kazandırır ama bende daha açılmadı para kazanma yeri açılınca ve abonem artınca uzun videolara geçicem Çünkü atıyorum video hiç izlenmiyor uzun video biraz daha artmasını bekliyorum süper Teşekkürle para kazabilirim ya da üye olan kullanıcılarla da para kazanabilirim ya da reklam la markayla iş yaparsam da hediyeler gelir
İnşallah amacım o değil aslında arkadaş edinmek bir sürü arkadaşım olsun istiyorum hep yalnızdım pek arkadaşım olmazdı o yüzden bu kanalı açmıştım beni savunan arkamda olacak bir takipçilerim olsun istiyorum sadece