ÖSYM sayfasına giriş yapıyorum, ''Başvuru bulunamadı: Başvuru bulunamadı veya yetkiniz bulunmamaktadır.'' diyor?

ÖSYM sayfasına giriş yaptım ve böyle bir ifadeyle karşılaştım. Başvuru yaptım, şifreyi başvuru yaptığım gün değiştirmeye çalıştım ama değiştirdim mi, tam emin değilim. Sonra 4 gün geçti aradan, tekrar girip şifremi değiştirdim. Ücreti de ödedim o gün.. Şimdi yeni şifreyle girdiğimde : ''Başvuru bulunamadı Başvuru bulunamadı veya yetkiniz bulunmamaktadır.'' diyor. YGS'ye gireceğim bu sene, ilk senem pek fazla bilgim yok bu konuda.
ÖSYM Başvuru bulunamadı
ÖSYM Başvuru bulunamadı
Güncellemeler
+1 yıl
Arasam oluyor mu?
Güncellemeler
+1 yıl
Şimdi tekrardan girdiğimde direkt Aday İşlemleri Sistemi adlı bir başlık var. Başvuru Sürecinde Olan Sınavlar, Başvuru Sürecinde Olan Tercihler. Sınav Başvurularım diye 3 başlık çıktı karşıma... Sınav Başvurularım'da başvurum gözüküyor, başvuruya tıkladığımda 2015 YGS ve Başvuru Kayıtını Görüntüle çıkıyor. Başvuru Kayıtını Görüntüle'de başvuru kağıdım çıkıyor. Sistemde mi bir sorun var yoksa ben tekrardan gideyim mi?
ÖSYM sayfasına giriş yapıyorum, ''Başvuru bulunamadı: Başvuru bulunamadı veya yetkiniz bulunmamaktadır.'' diyor?