Duolingo ile en fazla hangi seviyeye kadar İngilizce öğrenebilirim, A2’yi nasıl geliştirip konuşma kulübüne hazır hale gelirim?

Aslında benim amacım hem Duolingo sayesinde can sıkıntımı geçirmek, hem zihinde İngilizce pratik yapıp, kelimeleri unutmamak, hemde dil öğrenmek. Aslında İngilizce öğrenmek istememin sebebi, yabancı turistler ile konuşmak, ingilizce konuşma kulübüne katılıp, iyi İngilizce konuşmak, yeni arkadaşlar edinmek bu yolla ve ingilizce kulübünde. Şimdi klube gidemiyorum çünkü İngilizcem gerçekten kötü. Duyduğunu anlama sorunum var. Cümle kurabilsem de bence A2 seviyesindeyim. Ama A2 ile A1 seviyesi arasındayım. A2 yi bitiemedim yani tam A2 seviyesi diyemem. İngilizce konuşma kulübüne katılmak için mesaj attım en az A2 seviyesi şart yoksa zevk alamazsin dediler. Arkadaşlarımdan gidenler var bende yeni insanlarla tanışmak için İngilizce bahanesiyle düşünüyorum. Duolingo kullanmadan önce başlangıç seviyesinde ingilizce biliyordum. Çoğu ingilizce alt yazıları anlamiyordum şimdi yazilara bakinca biraz yazilardan anlar oldum. Duolingo sayesinde biraz kelime haznem gelişti. Yazıları %40 %50 sini anlar oldum. A2 seviyesinde anlıyorum işte nasıl gelişirim. İngilizce film izle demeyin daha gerçekçi yaklaşın. Film izleyerek ogrenilseydi her dili kendi dilinde dinlerdik Türkçe'ye gerek kalmazdi. Yapamadim yani ingilizce filmi sevmiyorum dublaj olmali illahaki

B2 seviyesinde Öğrenirsin Duolingo sayesinde
B1 seviyesi belki. Gerisi ingilizce konuşma kulübüne katılmak
Başka yorum yapcam aşağıya yazıyorum
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Duolingo ile en fazla hangi seviyeye kadar İngilizce öğrenebilirim, A2’yi nasıl geliştirip konuşma kulübüne hazır hale gelirim?