5 yıllık özel güvenlik tecrübeme rağmen neden hâlâ iş bulamıyorum, nerede hata yapıyorum 😔?

Merhaba beş yıldır özel güvenlik görevlisi olarak çalışıyorum. Mevcut projem içindeki iç koşulların değişmesinden kaynaklı 2025 başında iş arayışına girdim. Herkes gibi geçindirmem gereken bir ev olduğu için iş bulmadan işten ayrılmak istemedim. Özel sektör ya da devlet fark etmeksizin gördüğüm bana uyan tüm ilanlara başvurdum. Eksik bir CV hazırladım. İletişim numaraları olan ilanlara başvurduktan sonra süreci takip etmek için bilgi amaçlı aramalarda bulundum. Gerekli görüldüğünde yüz yüze görüşmelere de gittim. Fakat bir yıl olmasına rağmen hiçbir yerden olumlu dönüş almadım. Hastane, havalimanında çalışmak istemiyorum. Çünkü o aşırı tempoya yolda eklenince gün bana kalmaz. Onun dışında zaten gece çalışmak istemiyorum. Mevcut işimde de rutinde 00:00’den çalışma yok ama bu saate çok yakın zamanlarda çıkıyorum. Açıkçası dönüş yolunda kendimi hiç güvende hissetmiyorum. Özellikle resmi tatillerde ve bayram öncesinde 00:00’den sonra çıkabiliyorum. Buradaki olumsuzluk neden kaynaklanıyor açıkçası bilmiyorum. Tecrübe zaten var. Önceki projemdeki sorumlu şef bana referans olmayı kabul etti. Proje içindeki yöneticiler de hakkımda iyi konuşur. Yine de şu anda olduğum işten yine bir iş bulamadığım için ayrılamıyorum.

5 yıllık özel güvenlik tecrübeme rağmen neden hâlâ iş bulamıyorum, nerede hata yapıyorum 😔?