Almanca öğreniyorum. Fiillerin farklı çekimleri var. Bir de herkes bunu söylüyor, e tabi farklı çekimleri olacak, sanki Türkçede İngilizcede yok. Almancada bunlar daha fazla değil bence. Kelime fişleri tutardık ya ilkokulda öyle fiş defteri mi yapsam, evin çeşitli yerlerine öğrendiğim kelimeleri mi assam, öğrenme kartları mı yazsam 😂 var mı başka öneriniz?
Bir de şöyle bir not eklemek istiyorum, bizim ülkemizde insanlar kendilerine beceri katarken "iyi bir iş bulma" amacıyla yapıyor bunu. "İyi bir köle" olmayınca kimse sizi o işte tutmuyor arkadaşlar. 😂 Hasta olmayacaksın, uyumicaksin, her yerde fikrini soylemeyeceksin gibi gibi yazılı olmayan ve olmadigi için de bilmediğimiz kuralları var 🤣 Dil öğreneceksen yurtdışına çıkmak için, yeni bir bilgisayar programı öğreneceksen kendi işin için öğreneceksin.. bu hayat böyle. Tabi yeni nesil şimdiden böyle düşünüyor, keşke bizim nesil de eskiden oku memur ol evlen çocuk yap ev araba al emekli ol diyenler olmasaydı böyle düşünebilirdik. Yine de kaç yaşında olursan ol çağa ayak uydurabilmek önemli..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer