Psikoloji mezunuyum, klinik psikoloji yüksek lisansını bu fiyatlarla nasıl yapacağım?

Yeni mezun psikologum ve yönetmeliğe göre terapi yapabilmek için yüksek lisans yapıp klinik psikolog olmam gerekiyor ama bunu ticarete dökmüşler ve devlet üniversitelerinde çok çok az var. Özel okullarda da fiyatlar bir buçuk milyon civarı. İndirim ve burs da yok. Ben başarılı bir öğrenciydim ve hiçbir okulumu parayla okumadım. Özel okulda tam burslu okudum. Ama yüksek lisansta maalesef burs yok. Bir okulun yüksek lisansına başvurdum belki kabul alırsam ailem parayı ödememe yardım eder diye, okul beni mülakata falan çağırdı hepsimi geçtim. 80 kişi arasından 7 kişilik kontenjanda seçildim ama kayıt yaptıramadım çünkü parayı ödeyecek param yoktu. Ailemde yardım edemeyeceğini söyledi. Napacağım bilemiyorum. Ailem geçen sene abime araba al, yarsını sen yarsını biz öderiz, araban olur dediler. Ben bana da böyle yaparlar belki dedim ama dediler🥲 haftanın 7 günü köpek gibi çalışıyorum ama yine de yüksek lisans yapmanın yanından dahi geçemiyorum.

Psikoloji mezunuyum, klinik psikoloji yüksek lisansını bu fiyatlarla nasıl yapacağım?