Sevgilimin kliniği ve kadın asistanları yüzünden küçümsenmek normal mi, ayrılmakla doğru mu yaptım 😔?

Kimse bu dünyaya hayatını seçerek gelmiyor şanslıysanız ne ala hayat Güler yüzünüze ama şansınız yoksa ne sevgiliden ne calistginiz iş yerinizden ne ailenizden ne dostlarımızdan asla yüzünüz gülmüyor. Yani sevgilimdi ayrıldım çünkü beni kucumsedigini hissediyordum benim o klinikle işleri ile alakalı bilgim yok sürekli kadinalrla yakın asistanları ile samimi hemde fazlasıyla bende rahatsız olup mesafeni koru hem işin için hem benim için dedim tamam dedi ama samimiyet aynı şekilde devam etti hepsini farkndayim bigun patladım tamam hepsini cikarcam gel sen yap o zamn dedi hani bilgim yok ya benim gelmiycegimi yapamaycagimi çok iyi biliyor bende uzaklaştım insanların çok güzel işleri hayatları var ama sevgililerini asla ezmiyorlar bu her hatasını ise bağlayıp beni susturmaya çalıştı çok üzüldüm hakkım helal değil Rabbimede çok dargınım beni bu kadar kötü bir hayata mahkum edip herkesin ezmesine izin verdiği için

Sevgilimin kliniği ve kadın asistanları yüzünden küçümsenmek normal mi, ayrılmakla doğru mu yaptım 😔?