ben o olayi tam bilmiyorum, bildigim sey teror operasyonu sanirsam. oldurmekten kastetttigim sey de devlete millete dusman olup ulkeye darbe yapan kesim bir nevi teröristleri öldürürüm demek istedim. cocuk mocuk olayini bilmiyorum
Yani Yalova'da 3 polisin hayatını kaybettiği operasyonda evde öldürülen 6 daişli dışında kadınlar ve çocuklar da vardı. Sen olsan önceden daha planlı tedbirli donanımlı ve sessiz bir operasyonla eve girseydiniz kimleri canlı yakalama mümkünse bile öldürürdün ve kimleri öldürmezdin.
Hayır soruyorum yani ne yapardın. Onlar terörist yaşamasınlar diye öldürmek mi istedin. Yoksa mahkeme denen bir şey var diye suçu ispatlayıp ceza neyse mahkeme mi versin
Karıncayı kuşu öldürenle seni öldürenin durumu bir mi. Bu mantıklı mı? Kim bir insanı haksız yere öldürürse bütün insanları öldürmüştür. Yani Allah ta bir tutmuyor. Bizde tutamayız. Kaldı ki bazı hayvanları öldürmek günah değil. Yılan gibi zehirli olanlar. Ayrıca deneyde kullanılan hayvanlar da iyileşmeyecek durumdaysa duruma göre hayatına son vermek caizmiş.
Tamam hayvanları haksız yere öldürmek işkence yapmak kesinlikle yanlış ama. Sen de biraz duygusal mı düşünüyorsun ne 🤔. Hayvanlara kimse haksızlık yapmasın benimde vicdanım el vermez ama cinayetle ya da insana işkenceyle bir tutmak doğru değil
Ana Sayfa > Eğitim & Kariyer > Anketler > Kızlar, polis olsaydınız kimleri öldürme yetkisi isterdiniz veya böyle bir yetki ister miydiniz (olay yerine infaz)?
Kızlar Ne Diyor
tacizcileri kesinlikle ve esini oldurenleri. kisasa kisas
Örgüt üyelerini peki? Mesela Yalova'daki operasyonda evde bulunanlar. Onlar için de canlı yakalama mümkünse bile olay yerinde kafalarına sıkar mıydın
evet onları unutmusum
Daha planlı sessiz ve ani bir şafak operasyonuyla hepsini teslim almadan öldürür müydün? Evdeki çocukları da mı?
@frambuazlicilek Evet bu ayrım da önemli. Çünkü evde kadın çocuk bebek bile vardı. Yani sen olsan hepsini mi öldürürdün? Kastettiğin neydi?
@frambuazlicilek
Cevap vermemekte ısrarcı mısın yoksa evet dediğin sonucuna mı varsayım
ben o olayi tam bilmiyorum, bildigim sey teror operasyonu sanirsam. oldurmekten kastetttigim sey de devlete millete dusman olup ulkeye darbe yapan kesim bir nevi teröristleri öldürürüm demek istedim. cocuk mocuk olayini bilmiyorum
Yani Yalova'da 3 polisin hayatını kaybettiği operasyonda evde öldürülen 6 daişli dışında kadınlar ve çocuklar da vardı. Sen olsan önceden daha planlı tedbirli donanımlı ve sessiz bir operasyonla eve girseydiniz kimleri canlı yakalama mümkünse bile öldürürdün ve kimleri öldürmezdin.
@frambuazlicilek cevap vermeme konusunda kararlı mısın? Yorumu silmekle olmaz
Yani çocuklar da büyüyünce onlar gibi olurlar ve kadınlar da zaten onların karısı olduğu için onlara destek vermiştir diyerek hepsini öldürür müydün
Tecavüzcüleri ve hayvanlara işkence çektirenleri öldürmek isterdim.
Yalova'daki operasyonda evde bulunan Deaşlılar peki? Yetkin olsa onları da öldürür müydün
Kısaca masum canı alan herkesi😌
Peki almayı planlayan? Mesela Yalova'daki operasyonda erkenden baskın yapıp sıfır zararla ele geçirseydin?
Beni katil etme nflfmr
Hayır soruyorum yani ne yapardın. Onlar terörist yaşamasınlar diye öldürmek mi istedin. Yoksa mahkeme denen bir şey var diye suçu ispatlayıp ceza neyse mahkeme mi versin
Onlarla artık mahkeme uğraşsın.
Peki hayvana işkence yapanları neden öldürmek istiyorsun? Yani insana işkence demiyon hayvana işkence diyon çok mu seviyorsun hayvanları 😅
İnsana işkence etmek çok zor ve cezası var.
Hayvan işkencesine ise bir ceza yok.
Tamam ceza olsun da hayvana işkence etti diye adam öldürme yani
Onlarında aklı, huyları ve hisleri var. Hayvanlar ile iç içeyim, insandan farkları yok.
Karıncayı kuşu öldürenle seni öldürenin durumu bir mi. Bu mantıklı mı? Kim bir insanı haksız yere öldürürse bütün insanları öldürmüştür. Yani Allah ta bir tutmuyor. Bizde tutamayız. Kaldı ki bazı hayvanları öldürmek günah değil. Yılan gibi zehirli olanlar. Ayrıca deneyde kullanılan hayvanlar da iyileşmeyecek durumdaysa duruma göre hayatına son vermek caizmiş.
Tamam hayvanları haksız yere öldürmek işkence yapmak kesinlikle yanlış ama. Sen de biraz duygusal mı düşünüyorsun ne 🤔. Hayvanlara kimse haksızlık yapmasın benimde vicdanım el vermez ama cinayetle ya da insana işkenceyle bir tutmak doğru değil