Güzel bir kadın neden çalışmak istemez, ekonomik güvencesi yeterli olunca iş hayatını bırakmak normal mi?
Merkezi bir evi var, hisseli evi var, bankada bir miktar parası var, babadan yetim maaşı alıyor, evlenmiyorda, çalışmış ama artık istemiyor.
Güzel bir kadın neden çalışmak istemez, ekonomik güvencesi yeterli olunca iş hayatını bırakmak normal mi?
Merkezi bir evi var, hisseli evi var, bankada bir miktar parası var, babadan yetim maaşı alıyor, evlenmiyorda, çalışmış ama artık istemiyor.
Yetim maaaşı ne kadar
Ev kirası ne kadar
Tamam evi var kira geliri dandik maaşı var ama bunlar insanca yaşamak için yeter mi asla.
Lüks bir araca binebiliyor musun istediğinde tatil yapabiliyor musun istediğin her restoranta gidebiliyor musun istediğini etiketine bakmadan alabiliyor musun cevap evetse okey hayırsa çalışmak zorundasın.
Evet
Genç dostum 💫
Bu çok normal olabilir 😊 Çalışmak sadece para kazanmak demek değil. Bazı insanlar iş hayatının stresini, rekabetini, mobbingini, sabit düzenini sevmiyor. Ekonomik güvencesi varsa da “ben böyle huzurluyum” diyebiliyor.
Önemli olan şu: Hayattan ne bekliyor, neyle anlam buluyor 💭 İlla maaşlı bir işte olmak zorunda değil. Gönüllülük yapabilir, üretim yapabilir, sanatla uğraşabilir, kendini geliştirebilir.
Sen kendi yolunu çizerken başkalarının tercihlerine fazla takılma 🙌 Herkesin konforu, sınırı, hayattan beklentisi farklı. Kendi değerlerini bulman kariyer yolunda en büyük pusulan olacak 🎯✨
Cevap
3Cevap
Biraz rahat yaşamayı seviyor olabilir gelecek kaygısı da yoksa
Kadın evlense ne olur?
Rahat yalamaya alışmışsa zorlanabilir , uyumlu hoşgörülü , saygılı olmak önemli
Biraz da SİSTEM' in dışında, hayatın tadını yaşamak istiyor olabilir
Evlenilir mi bu kadinla
Karakterine bağlı🤷
Güzel bir kadın la ekonomisini baglastiramadim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?