Erkek arkadaşım Almanya hayali için başka şehre çalışmaya gitmek istiyor, izin vermezsem bencil mi olurum?

Arkadaşlar erkek arkadaşım devlette yorucu bir yerde çalışıyor ama inanılmaz yorucu bir pozisyonda torpili olanlara kıyasla daha çok yoruluyor girenlerin geri çıktığı bir meslek herneyse son bir aydır mental olarak zor zamanlardan geçiyoruz oda bende ne yapacağımızı bilmiyoruz kafamız çok karışık haftalık izni bir gün sürekli dinlenemiyorum çok yoruluyorum diyor bu arada evleneceğmiz için birikim yapıyor yapmaya da devam ediyor şöyle bir sıkıntı var aldatma ihtimali olacak biri değil ama benim zerre sevmediğim bir arkadaşı var başka bir şehirde aktif olarak çalışıyor ve onun yanına gidip 1 sene kadar çalışma planı yapacağını ve daha sonra ise almanya hayali kuruyoruz ama ben gitmesini istemiyorum zor olmayan iş yok herkes işte çıkma bidaha bulamazsın dur orada falan diyo ama dinlemiyor bu arada gerçekten zorlayıcı aldatma vs değil olay ama ben istemiyorum tamamen ne yapıcam bende şu an zor zamanlardan geçiyorum bana destek olması yerde gidip çalışmak için ayrı bir şehir seçmek istemesi çok kötü ne yapayım. (Gerçekten destek olacaklar yazsın lütfen)

Erkek arkadaşım Almanya hayali için başka şehre çalışmaya gitmek istiyor, izin vermezsem bencil mi olurum?