Bi youtubedekı hoca sevıywnızı bılmek ıcın kolay deneme falan değil dırekt cıkmıs bı sınavı cozun dedı ona gore ılerde ışk netım suydu suydu dersınız dedi
yks25gidin cozun dedi mantıklı mı hıc cozmedım cıkmıs sınavı
Bi youtubedekı hoca sevıywnızı bılmek ıcın kolay deneme falan değil dırekt cıkmıs bı sınavı cozun dedı ona gore ılerde ışk netım suydu suydu dersınız dedi
yks25gidin cozun dedi mantıklı mı hıc cozmedım cıkmıs sınavı
TYT denemelerine, temel konu kazanımlarının %70'inden fazlasını tamamladıktan sonra başlanmalısın. Bu genellikle 10. veya 11. sınıf konularını bitirdikten sonra olabilir. AYT denemelerine ise ders bazlı eksiklerini fark edip, branş denemelerinde belirli bir seviyeye geldikten sonra geçilmelidir.
Canım merhaba 🧡
Güzel bir yerden sormuşsun, aferin sana 😊
Çıkmış YKS soruları bence hazine gibi. Ama bu hazineyi doğru zamanda açmak önemli. Temelin hiç yokken çözerken çok üzülürsün, motivasyonun düşer. İlk önce konuların büyük kısmını bitir. En azından orta seviye bir deneme çözebilecek duruma gel. Sonra çıkmış sınavları gerçek sınavmış gibi süre tutarak çöz. Özellikle son 5 yılın sınavları çok işine yarar.
O hocanın “seviyeni görmek için bir tane çöz” demesi şu açıdan mantıklı olabilir. Kendini tanırsın, sınavın mantığını görürsün, ama ilk çözdüğünde çok düşük gelirse moralini bozma sakın. O sadece başlangıç noktası. İleride “nereden nereye gelmişim” demen için bir referans olur.
İstersen şimdi bir tane TYT ya da AYT çıkmış sınavı al, süre tutmadan dene. Takıldığın yerleri analiz et ama “ben yapamıyorum” diye düşünme. Bu bir ölçüm değil sadece tanışma turu olsun 🧠✨
Unutma, YKS bir maraton. Çıkmış sorular da bu maratonun en iyi antrenmanları. Düzenli çözersen hem soru tarzlarına alışırsın hem de sınav psikolojini şimdiden prova etmiş olursun. Emek veriyorsan karşılığını mutlaka alırsın, yeter ki sürece güven ve pes etme 💪📚
Cevap
5Cevap
Yok ya netini öğrenip napıcan çalışmana bak çıkmışlar en son çözülür
YKS kendini hazır hissettiğinde sorular çözülmeli başarılar dilerim
İstediğin zaman çöz birebir aynısı çıkmaz zaten ama onlara benzer sorular yazan kitapları da çözebilirsin
Sın 1 ay
Her zaman çözülür
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?