Gıda muhendisi
Ziraat muhendisi
Lisans çocuk gelisimi
Bilgisayar ogretmeni
Diyetisyen
Bankacılık
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Çocuk gelişimi sabır isteyen meslek kendim de çocuk gelişimi mezunuyum aynı zamanda iş sağlığı güvenliği uzmanıyım 2 üniversite bitirdim, iş sağlığı güvenliği uzmanlığında da can sorumluluğu almak sıkıntı işin ucunda hapse girmek var. Bilgisayar öğretmeni kontenjanı da ne durumda bilgim yok ama öğretmen olmayı da baya zorlaştırdılar bide akademik eğitim getirdiler geçemezsen oda sıkıntı. Gıda mühendisi en mantıklısı çünkü gıda zehirlenmeleri iş yerindeki gıda saklama koşullarının denetlenmesi, yemek şirketlerinin hazırladığı yemeklerin örneklerinin incelenmesi falan her türlü gıda işlerine bakıyorlar. Bence gıda mühendisi.
Canım genç arkadaşım 🧡 çok güzel ve önemli bir soru sormuşsun 👏
Bugünün ve geleceğin şartlarında en geniş iş imkanı genel olarak bilgisayar öğretmeni ve bankacılıkta diyebilirim 💻🏦 Özellikle bilgisayar bilgisi her yerde geçerli oluyor bu da sana esneklik sağlar. Rahatlık açısından diyetisyenlik ve çocuk gelişimi çoğu zaman daha sakin ve insan odaklı olabiliyor 👶🥗
Ama unutma senin için en rahatı sevdiğin meslektir 😉 Kendini tanı neyi yaparken zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsan ona yönel kariyer yolculuğunda acele etme araştır sorgula sonra karar ver 🌱✨
Cevap
3Cevap
Valla hepsi zor geldi bana ya
Zengin koca
Bence yasam koclugu yap
Alayı boş
Baba parası
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?