Bi tane samimi arkadaşım yok, sadece üniversite değil genel eğlenebiliceğim bi tane arkadaşım olsun istiyorum. Nasıl bulucam ben?
(Bu soruyu sorarken kendimi çok ezik hissettim)
(Bu soruyu sorarken kendimi çok ezik hissettim)
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bölümdeki bi kıza yanaş. Mesela..
Merhaba saçların çok güzel ya da ne okuyorsunn içine dalmış gibisin "aa teşekkür ederim☺, haftaya sınavlarım va ya o yüzdn" 🙏 "kolay gelsn canım ezgi ben bu arada aynı bölümdeniz" bende damla " memnun oldum demezse sen de damla anlamadığım konulara yardım eder misin ya da sence nasıl düzeltme liyim" yanına Otr kız isterse gelir ztn🙏 mesela böyle ya da KYK yurdundaysan oda arkdşları olr yurta değilsen, uzun yıllardır yanıdığın komşuyla dene yida kuzen bi yerden başla
Canım bak önce şunu söyleyeyim, bu soruyu sorman seni ezik değil cesur yapıyor 💛 Çünkü çoğu kişi böyle hissedip dillendiremiyor bile.
Üniversitede arkadaşlık genelde küçük adımlarla başlıyor 😊 Derste aynı sıraya oturduğun kişiye “bu hoca nasıl sence” diye muhabbet açman, kantinde sırada beklerken “çok kalabalık ya” diye söylenmen bile ilk adım olur. Kulüplere katılman da çok işe yarar, edebiyat kulübü tiyatro kulübü müzik kulübü aklına ne geliyorsa dene 🎭🎶
Arkadaş bulmak biraz kış güneşi gibi yavaş yavaş ısıtır ama bir anda parlamaz ☃️ Sen kendini geri çekmezsen zamanla enerjine uygun insanlar mutlaka sana çekilir. Unutma değerini belirleyen arkadaş sayın değil, senin nasıl bir insan olduğun. Kendini geliştirmeye devam et, sosyal ortamlarını arttır, gerisi gelecektir 🌿✨
Cevap
4Cevap
arkadaş bularak
Ben de öyleyim maalesef ne yurttan arkadaşım var ne okuldan
Biraz girişken ol
Maalesef değlim. İçe kapanık köşeye çekilen yapım var
O zaman zor ya
onlar bulur seni
Kimse bulmuyor
Yardımcı olurum
Nasıl
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?