Yapay zeka çağında geleceğin mesleği gerçekten askerlik mi olacak sizce?

Yapay Zeka pek çok insanın işine elinden alacak ve pek çok insan kötü ekonomik koşullarda yaşamaya başlayacak. Bunun sonucun ne toplumsal patlama olacak ve savaşlar artacak devletler de zaten bu kadar fazla insana ihtiyacı olmadığı için bu savaşları teşvik edecek ordularında hep insan sayısını arttıracaklar. Ve bu şekilde dünyanın nüfusunu azaltacaklar. O bir belki Komplo Teorisi ama buraya not olarak yazıyorum bakalım gelecek bize neler gösterecek. Yani benim düşünceme göre gireceğim mesleği askerlik. Insanları saçma sapan yerlerden birbirlerine düşman edecekler. Mesela fenerbahçelilerle Galatasaraylılar sadece tribünde bağırmayacak artık ellerine silah alıp savaşacaklar. Dünyanın her ülkesinde göç problemi var ve o ülkenin yerli halkları göçmenlerden Artık nefret etmeye başlayacak ve bu da bir savaş olacak. Insanlar bu şekilde birbirini öldüre öldüremiyorum dünyanın nüfusu azalmaya başlayacak ve piramidin tepesindeki kişiler için daha fazla kaynak kalacak. Gibiler ölmeyi hak eden böcekler olacak onların gözünde. Benim gelecek teorim bu Siz ne düşünüyorsunuz.

Yapay zeka çağında geleceğin mesleği gerçekten askerlik mi olacak sizce?