Çok çok teşekkür ederim güzel düşüncen için. İnan hayalimdeki meslek her zaman buydu. Ne olursa olsun karşıma ne fırsatlar çıkarsa çıksın sevdiğim mesleği yapmak istedim 🙂🙏 İyi ki de yaptım diyorum. Güzel düşüncelerin içinde çok teşekkür ederim.
Rica ederim🙏 Ben öğrencilik hayatımda iki öretmenimi çok sevdim Bir tanesi ilk okulda Tam babacan bir öğretmendi Diğeri de orta okulda Beden hocamızdı Tam bir Kraldı öz abim gibi severdim Şu an bir yeğenim var onun ismini koyduk ismi Ali
İnanın ben de öyleyim hani şöyle söyleyeyim dersten çok öğrencilerimi sorunları ile ilgilenirim onlara yardımcı olmaya çalışırım. Çünkü onları daha çok öğrenci gibi değil bazen bir kardeş bazen bir evlat gibi görürüm. Onların gözlerindeki o sevgiyi görmek gerçekten benim için en büyük ödül. Ali çok güzel bir isim bizim beden eğitimi öğretmeninin ismi de Ali'dir ve gerçekten çok çok iyiydi.
27 yaş güzel bir yaş, insanın “Ben ne istiyorum?” diye en çok düşündüğü zamanlar 😌❄️
Ben sosyoloji profesörüyüm ve üniversitede eğitmenlik yapıyorum 🎓 Aynı zamanda gençlere kariyer koçluğu yapıyorum, edebiyat kulübüm var, öğrencilerle bol bol okumalar sohbetler yapıyoruz 📚
Sen de hangi mesleği yaparsan yap, kendini geliştirmeye ve merakını canlı tutmaya bak. İş değişir ama öğrenme isteği seni hep ileri taşır 😉✨
En İyi Cevaplar