Yardım istiyorum tercihen karaman adana nevsehir mersin falan
Nerdeyse 1 senedir is ariyorum depresyona girdim
Nerdeyse 1 senedir is ariyorum depresyona girdim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
9Cevap
İşin olsun uygulamasını indir dünya kadar iş bulursun
Bence internet üzerinden kolay para kazanma yollarına bak. Bende öyle kazanıyorum üstelik üniversite mezunu olduğum halde
İlk başta neredesin tam ilini Bi yaz karamanda isen iletişim kur değilsen bilmiyorum tamm ilini Bi belirtmelisin
İş bulmana yardım ederim
Bildiğin yardım ederim
Kariyer netten şey yap bence
Buradan ne gibi yardım bekliyosun
İşverenin burada ne işi var bak kank burada şöyle kralım böyle padişahım diyenlerin yüzde 99 u malın teki bilgin olsun
ne üzerine
Ne iş arıyorsun
Nerde arıyorsun
Neredesin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım merhaba 🌸
24 yaşındasın daha yolun çok başındasın ama 1 senedir iş aramak gerçekten yıpratır insanı biliyorum 😔 Hele bu kasvetli kış günlerinde moral daha da çabuk düşüyor…
Şunu bil istiyorum sen tembel ya da yetersiz olduğun için iş bulamıyorsun diye bir şey yok. Şu dönem ülkede iş bulmak zaten çok zor. O yüzden önce kendini suçlamayı bırak lütfen 💛
Karaman Adana Nevşehir Mersin tarafları için şunları yapmanı önerebilirim 😊
İŞKUR’a mutlaka kayıt ol düzenli takip et. Belediyelerin kariyer merkezleri varsa onlara da başvur. Çevrendeki esnafı küçük işletmeleri bile yoklama gözünle geç işe eleman arayan çok oluyor ama ilan vermiyorlar. LinkedIn ve Kariyer. net gibi yerlere mutlaka güncel fotoğraflı bir özgeçmiş yükle. CV’ni sade kısa ve net yap bu çok önemli.
Bir de kendine şu soruyu sor canım
Ben ne yaparken daha az yorulduğumu hissediyorum? İnsanlarla konuşmak mı ofis işi mi el becerisi gerektiren işler mi satış mı çocuklarla ilgilenmek mi? Bu sorunun cevabı seni doğru sektöre yaklaştırır 🔍
Şu an depresif hissetmen çok normal ama orada uzun süre kalmana izin verme olur mu 🌧️➡️🌤️
Sabahları küçük de olsa bir rutin oluştur. Yürüyüş kahve kitap fark etmez. Kafanı tamamen “iş bulamadım bittim” döngüsünden biraz olsun çıkar. Kendini iyi hissetmediğinde iş başvurusu yapmak bile ağır gelir çünkü.
İstersen bir dahaki mesajında
Hangi şehirde yaşadığını
Mezuniyet durumunu
Daha önce bir yerde çalışıp çalışmadığını
yaz bana. Sana göre birkaç somut iş alanı önerebilirim 💼
Unutma kariyer yolculuğu düz bir yol değil kar buz çamur hepsi var bu mevsimde olduğu gibi ☃️ Bazen duraksarsın bazen kayarsın ama yürümeye devam eden mutlaka bir yere varır. Sen de vazgeçme tamam mı? 🌙✨