POMEM-PMYO NAMAZ/İBADET KONUSU?

Pomem ve ya Pmyo da eğitim almış, namaz kılanlar ve ya kılan birini görmüş olanlar cevaplarsa sevinirim. Direkt konuya giriyorum pomem ve ya pmyo da ibadetlerinizi rahat yapabiliyor muydunuz mesela namaz kılmak zor mu yani karşı çıkanlar izin vermeyen eğitmenler/hocalar oluyor mu yoksa anlayış gösteriyorlar mı. Ve sabah kalkış saatinden önce kalkıp lavaboya gidip abdest almak sıkıntı olur mu mesela kalkış 6 da ise benim 5 de kalkıp abdestimi alıp namazımı kılma imkanım var mı, laf ederler mi yoksa serbest mi? Bir kaç sorum daha olacak sonuna kadar okuyacaklara şimdiden teşekkür ediyorum. Hadi sabah namazını hallettik diyelim ki yasak değil uyanış vaktinden önce kalkıp abdest alıp kıldık diyelim, öğleyi de öğle yemeği arasında abdest alıp kıldık diyelim, yatsıyı da en son yatmadan kılabiliriz diye düşünüyorum fakat ikindi ve akşam namazlarını kılacak vakit oluyor mu mesela yarım saatlik ara falan oluyor mu çünkü özellikle biz kadınlar için üniforma çıkar sıra bekle abdest al geri giy başörtünü tak namaz kıl derken yarım saat geçer bu yüzden soruyorum eğer ara yoksa bile anlayış gösterirler mi kılmaya izin verirler mi? Cevap verecek olan herkese teşekkür ederim.
POMEM-PMYO NAMAZ/İBADET KONUSU?