Gerçekten ders mi yoksa başka bir şey mi var?

2 aydır konuştuğum çocuk yks yılındayız ve sınıf birincisi, en son olduğumuz tyt denemesinde 112 net yaptı ve herkes sorularını hocalara değil de o çocuğa götürüyor. Daha salı günü akşam o bana "makyajsız halinle daha güzelsin" diye iltifatlar ediyordu, dün de öğle arasında ben pencerede bahçeyi izlerken yanıma gelip benimle her zamanki gibi gülerek konuşmaya başlamıştı. Ama ayrılıp sınıfa girdiğimizde bir anda yüzüme bakmamaya başladı, akşam hiç mesaj atmadı belki kimya yazılısına çalıştığı içindir dedim onu es geçtim, bugün sabah sınıfa ilk girdiğinde normalde her zaman bana gülümseyerek günaydın derdi ama bu sabah gözünün içine bakmama rağmen bana dümdüz bakıp geçti, yazılı olacağımız zaman kalemini kaybetmişti onu ararken ben ve arkadaşımın oturduğu yere gelip benim yüzüme bile bakmadan arkadaşıma "kalemimi gördün mü" diye sordu. Ayrı olarak çıkışa kadar da asla yüzüme bile bakmadı, bir kaç kere baktığını görsem bile ben ona bakınca anında gözünü kaçırıyordu. Normalde göz göze geldiğimizde hafifçe bile olsa bana gülümserken bugün bakışları içimi üşütüyordu resmen. Çıkışta da hep ben kardeşimi beklerken bana gülümseyerek görüşürüz derken bugün yine arkamda bir yerlere bakıp asla bana bakmadı ve geçip gitti. O kadar moralim bozuluyor ki. Şimdi de yazıp sordum "bir sorun mu var" dedim, "yok derslere daha fazla odaklandım" yazdı,"anladım" diyip kapattım. Her şey bir gecede mı değişti yani
Gerçekten ders mi yoksa başka bir şey mi var?