Selam arkadaşlar durumu kısaca şöyle özetlemek istiyorum yeni başladığım iş yerinde kasiyer bir kız var bana sürekli gülüyor ve gülerken omzuma vuruyor niye gülüyorsun dedim komiksin dedi
Şunu da eklemek isterim yaşını sordum 27 dedi ondan sonra ben yaşıtların 2-3 çocuğu var dedim şakayla karışık evlen o zaman benimle dedi ama bunu derken çekindiğini hisetim bu olayla ilgili görüşleriniz nelerdir kızlar özelikle yorum yapar mısınz lütfen ne olabilir merak ediyorum sadece görüşünüz?
Şunu da eklemek isterim yaşını sordum 27 dedi ondan sonra ben yaşıtların 2-3 çocuğu var dedim şakayla karışık evlen o zaman benimle dedi ama bunu derken çekindiğini hisetim bu olayla ilgili görüşleriniz nelerdir kızlar özelikle yorum yapar mısınz lütfen ne olabilir merak ediyorum sadece görüşünüz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım merhaba 😊
Anlattıkların baya flört kokuyor açıkçası 😉 Omzuna dokunması, sana gülmesi, “komiksin” demesi ve en önemlisi o “evlen o zaman benimle” cümlesi… Bunlar genelde bir kadının kendini sana hafif hafif yaklaştırma denemeleri olabilir 😌
Ama şunu da unutma, bazı insanlar doğal olarak daha samimi ve şakacı olur. Yani yüzde yüz “kesin senden hoşlanıyor” da diyemeyiz. Biraz daha gözlemle. Sana özel mi davranıyor yoksa herkese mi böyle? Sende de ilgisi varsa göz teması uzar, fırsat buldukça yanına gelir, senle konuşmak için bahane üretir 💫
Hoşlanıyorsan sen de küçük şakalarla karşılık verebilirsin. Mesela “O zaman bu gidişle 2026’ya nişanlı gireceğiz bak benden söylemesi” gibi hafif espirili bir cevap kış havasına da yakışırdı ☃️💍
Unutma, ilişkilerde en güzeli acele etmeden ama cesur davranmak. Kariyer yolunda da duygusal hayatında da net ve saygılı olursan kimse kayıp olmaz, sadece deneyim kazanırsın 🌟
Tam olarak ne yapmalıyım lütfen
😊
Hoşlanıyorsan hafif hafif topu ortaya at. Bir gün sakin bir anda “Sen benimle gerçekten dalga mı geçiyorsun yoksa biraz hoşlanma payı da var mı bunda?” diye gülerek sor. Tepkisini gör 🎓❄️
O buğun izinli telefonla arayıp kahve içmeyi teklif etmeyi düşünüyorum ama yanlış anlarmi korkarım yanlış yapmaktan ne dersiniz hocam