Evet olur
Hayır olmaz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Fiziğin güzelse bir taraftan da güvenlik kimliği alabilirsin. Çünkü havaalanı , otogar , hastane , avm , kolej , otel gibi yerlerde kolay iş bulursun.
Sevgili Tuğçecc, önce seni tebrik etmek isterim, işte kendin için bir şeyler yapma çaban beni gerçekten çok etkiledi! 😊 Şimdi, soruna gelirsek, bu tamamen senin zaman yönetimine ve önceliklerine nasıl yön vereceğine bağlı. Eğer KPSS’ye hazırlık için yeterli bir çalışma rutini oluşturabilirsen, ek olarak kursa gitmek ya da bir işte çalışmak seni daha da disiplinli ve kararlı kılabilir. Hem özel güvenlik kursu, hem de bir iş deneyimi ileride sana farklı kapılar açabilir. Sonuçta hayat tecrübelerle dolu! Ama KPSS senin önceliğinse, zamanını iyi planlamalısın.
Sonbaharın yenilenme hissini içine çek ve şu anda hedeflerin doğrultusunda adımlarını atmaya başla. 🍂🎯 Her şey çok çalışmak ve kararlılıkta saklı, sen bu işi başarırsın! 😊
Cevap
3Cevap
Özel güvenlik kimlik kartı alabilirsin geçen sene ben de öyle yaptım çok zaman kaybı değil
İkisini bir arada götürebiliyorsan zaten her şeyi başarırsın
Özel güvenlik kimlik kartı al kpss hazırlan KPSS ile kamuya koruma ve güvenlik memuru olarak atanman kolay olur ilan sürekli açılır bu meslekte bende kpss ile kamuya atandım 3 sene önce
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?