Üniversiteye param olmadığı için gidemedim ne yapabilirim?

Ben sağlık sorunları yüzünden geçmişte iyi yerler kazanamadım zaten onlara bile param olmadığı için gidemedim. Geçen sene askerden geldim 7 ay ailemin zoruyla işte çalıştım ama aylık 10-15 alıyordum ve sigortasız tek başıma çalışıyordum günlük 12 saat haftalık 6 bazen 7 gün işe gidiyordum. Aileme bağımlı olduğum için mecbur gidiyordum. Neyse 15 bin TL'ye kendime test kitabı seti aldım bu sene hazırlanmak için ama ailem karşı çıktı sürekli kavga ettik kitaplarımı falan attılar ben geri topladım. Daha neler varda uzamasın diye anlatmayacağım. Neyse zaten artık geçti ama ben hep okumam istiyordum. En büyük hayalimdi. Şimdi ise 23 yaşımdayım. Küçücük gelişmemiş bir ilçede sıkışıp kaldım. Param olmadığı için doktora bile gidemiyorum kaç aydır. Ailem ise hasta olduğuma inanmıyor zaten nereden bulursan parayı bul git diyorlar. Oysa ağır denecek psikiyatrik hastalıklarkm var her ay gitmem gerekiyor. Kaç aydır ilaçsız kaldım. Sırf bunlar yüzünden ağır derecede intiharı düşünür oldum, ne yapabilirim?

Güncellemeler
5 ay
Güncel.
Güncellemeler
5 ay
1 ay içerisinde hayatım düzelmezse intihar edeceğim.
Üniversiteye param olmadığı için gidemedim ne yapabilirim?