Eğitim & Kariyer Bu ses tonu ve konuşmayla diksiyon eğitmeni olabilir miyim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor https://voca.ro/15LwaDqEOfrHDiksiyon eğitmeni sıfatıyla iş yapabilir miyim? Güncellemeler5 ay KS canlar... Güncellemeler5 ay ... Bu ses tonu ve konuşmayla diksiyon eğitmeni olabilir miyim? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (36-45) 5 ay Olabilir ama diksiyon diyecek bir şey yok bu konuşmada, normal konuşma 1 10 Yorumla Soran 5 ay Ses vs nasıl bir değerlendirme rica edebilir miyim? Yorumla Cevap sahibi 5 ay Yani bu kadar kısa konuşma ile zaten dediğim gibi. Yaş kaç Yorumla Soran 5 ay 32.. Yorumla Cevap sahibi 5 ay Peki eğitmen olmak için nasıl ilerledin? Şimdiye kadar Yorumla Soran 5 ay Edebiyat bitirdim sadece Yorumla Cevap sahibi 5 ay Olabilmek için yeterli mi? Yolu bu mudur? Yorumla Soran 5 ay Kısmen yeterli Yorumla Cevap sahibi 5 ay Ses com ilginç değil dediğim gibi ayrıca kullandığın kelimeler çok sıradan günlük hayat konuşması, diksiyon bu değil Yorumla Soran 5 ay Haklisiniz lakin ses vs genel bir değerlendirme rica etmiştim çok teşekkür ederim kıymetli görüşlerinizi bizlerle paylaştınız Yorumla Cevap sahibi 5 ay Ses de bilirkişi değilim ama dediğim gibi çok kötü değil ama çok iyi de diyemem. Daha uzun soluklu konuşmak lazım normal sohbet sırasında karşılıklı ki bir fikir oluşur Yorumla
Maykılevdeoturuyor Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% 5 ay Eğitim & Kariyer konusunda 332 cevap paylaştı. Olursun 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Olabilir ama diksiyon diyecek bir şey yok bu konuşmada, normal konuşma
Ses vs nasıl bir değerlendirme rica edebilir miyim?
Yani bu kadar kısa konuşma ile zaten dediğim gibi. Yaş kaç
32.
.
Peki eğitmen olmak için nasıl ilerledin? Şimdiye kadar
Edebiyat bitirdim sadece
Olabilmek için yeterli mi? Yolu bu mudur?
Kısmen yeterli
Ses com ilginç değil dediğim gibi ayrıca kullandığın kelimeler çok sıradan günlük hayat konuşması, diksiyon bu değil
Haklisiniz lakin ses vs genel bir değerlendirme rica etmiştim çok teşekkür ederim kıymetli görüşlerinizi bizlerle paylaştınız
Ses de bilirkişi değilim ama dediğim gibi çok kötü değil ama çok iyi de diyemem. Daha uzun soluklu konuşmak lazım normal sohbet sırasında karşılıklı ki bir fikir oluşur
Olursun