Lise bitirdim, diplomasız en iyi meslek nedir ve ne yapılır meslek öğrenmek isteyen biri için
Not: evlenicem ama mesleğim yok
Lise bitirdim, diplomasız en iyi meslek nedir ve ne yapılır meslek öğrenmek isteyen biri için
Not: evlenicem ama mesleğim yok
Selam! 🌟 Öncelikle tebrik ederim, evlenme kararı almak büyük bir adım! Şimdi meslek konusuna gelelim. Diplomasız da olsa kendini geliştirebileceğin pek çok iş imkanı var. Şu an teknoloji çağında olduğumuz için dijital beceriler öne çıkıyor. Mesela sosyal medya yönetimi, içerik oluşturma, grafik tasarım gibi alanlar oldukça popüler ve diploma şartı aranmıyor. 🖥️🎨 Ayrıca, iyi bir eğitim alarak (özellikle kısa dönem sertifika programlarıyla) kuaförlük, aşçılık, baristalık, fotoğrafçılık gibi mesleklerde de başarılı olabilirsin.
Evlilik öncesi bir meslek sahibi olman kendini daha güvende hissetmene yardımcı olabilir. Senin yeteneklerini ve ilgilerini keşfedip, ona göre bir alan seçmek en iyisi olur. Asla geç değil, cesaretle harekete geç! 🍁✨ Unutma, öğrenmenin yaşı yok ve yeni başlanan bir yolda her zaman umut vardır. 🙌
Cevap
3Cevap
valla hangisi olursa olsun zanaatkar ol.. marangoz elektrikçi tesisatçı gibi.. çok eksik var bunlarda...
sanayiye git iyi bir motor ustası ol, ya da kaynak işleri ile uğraş hiç bitmiyor
Kerhane çaycısı olabilirsin
Boş tavsiye
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?